PIJAN NAPAO GOSTE U KAFIĆU, PA SLOMIO NOGU POLICAJKI: Haos u Ivancu, i kada su ga priveli nastavio da DIVLJA U PRITVORU!
Foto: EPA/ANTONIO BAT

PIJAN NAPAO GOSTE U KAFIĆU, PA SLOMIO NOGU POLICAJKI: Haos u Ivancu, i kada su ga priveli nastavio da DIVLJA U PRITVORU!

Hrvatska -

Protiv muškarca (36) iz Hrvatske, koji je pijan napao goste kafića, biće podnesen optužni predlog zbog remećenja javnog reda i mira, ali i kaznena prijava zbog nasilja nad službenom osobom.

Do incidenta je došlo u petak, 29. decembra oko 23 sati u jednom ugostiteljskom objektu u Ivancu, kada je 36-godišnji muškarac narušavao javni red i mir, na način da je verbalno i fizički napao goste u objektu.

Osumnjičeni je vređao obezbeđenje, a potom i fizički nasrnuo na njih.

Oni su ga nakon toga savladali, izveli iz ugostiteljskog objekta i zadržali do dolaska policijskih službenika. Po dolasku policajaca 36-godišnjak je ponovo nasrnuo na pripadnika obezbeđenja u nameri da ga udari.

Radi sprečavanja napada na obezbeđenje policajci su pokušali smiriti muškarca.

Međutim, navedeni se pokušavao oteti iz zahvata te je usled otimanja došlo do pada policajke na trotoar, a potom je i 36-godišnjak pao njoj na nogu. Ona je usled navedenog zadobila povrede noge u vidu frakture te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

Nakon upotrebe sredstava prisile, 36-godišnjak je priveden u Policijsku stanicu Ivanec i smešten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka delovanja opojnog sredstva.

Isti je zbog povreda zadobijenih prilikom narušavanja javnog reda i mira i postupanja od strane obezbeđenja, pregledan u Zavodu za hitnu medicinu Varaždinske županije.

Protiv muškarca se sprovodi i kriminalističko istraživanje zbog oštećenja stvari u prostoriji za zadržavanje, usled udaraca rukama po drvenoj zidnoj oblozi.

(Kurir.rs/Dnevni Avaz/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

00:13

PIJAN NOGOM RAZVALIO VRATA, TUKAO ŽENU U GLAVU I ČUPAO JE: Tužilaštvo traži zatvor za nasilnika iz Zemuna!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track