UNUK OSTAVIO STAFORDA KOD BABE, PA OTIŠAO NA PAR DANA: Pobesneli pas nasmrt izujedao ženu, novi detalji horora u Zadru
Foto: Shutterstock

UNUK OSTAVIO STAFORDA KOD BABE, PA OTIŠAO NA PAR DANA: Pobesneli pas nasmrt izujedao ženu, novi detalji horora u Zadru

Hrvatska -

U stanu u Zadru na području Bulevara pronađena je 82-godišnja žena koju je nasmrt izujedao američki staford.

Telo starice pronađeno je juče ujutru, a policija je danas saopštila da je uhapsila člana porodice i da istražuje njenu smrt.

Nezvanično, uhapšen je unuk nesrećne žene. Pas je njegov, a policija ga tereti za krivično delo protiv javne bezbednosti.

Žena i pas bili su sami u stanu kada ju je pas nasmrt ugrizao.

Po prijemu prijave da su u stanu pronađena žena sa povredama koje ukazuju na nasilnu smrt, i da je u objektu zatečen i američki stafordski terijer u vlasništvu porodice, policija je izvršila uviđaj, a brigu o psu preuzela je nadležna veterinarska služba.

Po nalogu Županijskog državnog tužilaštva, na Odeljenju patologije obavljena je obdukcija tela 82-godišnje žene i utvrđeno je da je preminula od posledica ujeda psa.

Nezvanično, nesrećnu staricu napao je pas kog joj je unuk ostavio da ga čuva, a zatim je na nekoliko dana otišao iz stana. Neno telo je u utorak oko 5 sati ujutru pronašao drugi član porodice, koji je o tome obavestio policiju.

U Ulici Ante Starčevića, u narodu poznatoj kao Bulevar, pale se sveće ispred ulaza u zgradu u kojoj je živela preminula žena.

(Kurir.rs/Index/Preneo: Đ. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track