ČETVOROMESEČNA BEBA SA FRAKTUROM LOBANJE PRIMLJENA U BOLNICU: Devojčica ima krvarenje na mozgu, stavili je u komu - HOROR U RIJECI
Foto: Youtube/MiljkovicSRB/Shutterstock

ČETVOROMESEČNA BEBA SA FRAKTUROM LOBANJE PRIMLJENA U BOLNICU: Devojčica ima krvarenje na mozgu, stavili je u komu - HOROR U RIJECI

Hrvatska -

Četvoromesečna beba sa teškom povredom glave prebačena je u sredu poslepodne iz Pule u riječku bolnicu na dalje lečenje dok policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja, izvestila je danas istarska policija.

Prema za sada dostupnim informacijama, policija je u sredu oko 15.30 sati dobila dojavu sa Odjeljenja anestezije Opšte bolnice Pula da je primljeno dete sa teškim povredama glave, odnosno prelomom lobanje i krvarenjem u mozgu.

Nezvanično se saznaje da je četvoromesečna devojčica stavljena u indukovanu komu i hitno prevezena u riječku bolnicu, gde se nalazi na odeljenju intenzivne nege.

Kako se saznaje, u ovom slučaju za sada nema elemenata krivičnog dela jer na telu devojčice nisu pronađeni tragovi nasilja, a ništa od ranije ne ukazuje na nasilničko ponašanje u porodici.

Policijski službenici nastavljaju razgovor sa članovima porodice kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja koji su doveli do teške povrede četvoromesečne bebe.

Istraga je u toku.

Kako se nezvanično saznaje, roditelji bebe kažu da nije pala s kreveta.

(Kurir.rs/Jutarnji list/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

01:36

UBIJENA DESETOMESEČNA BEBA: Palestinci žele mir, ALI IMAJU DVA PROBLEMA! Vitorović analizira: Kako će izgledati nastavak rata?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja