OČE, GREŠIO BIH S TOBOM, BOG NEK MI OPROSTI! Mladi sveštenik zaludeo i žene i muškarce, šalju mu nepristojne ponude! VIDEO, FOTO
Foto: Printscreen TikTok

zaludeo hrvatsku

OČE, GREŠIO BIH S TOBOM, BOG NEK MI OPROSTI! Mladi sveštenik zaludeo i žene i muškarce, šalju mu nepristojne ponude! VIDEO, FOTO

Hrvatska -

Tomislav Lukač, mladi sveštenik iz Kaštela, zaludeo je žene i postao prava senzacija na TikToku. Ima 30 godina, a pre tri godine otišao je za sveštenika. Putem TikToka odlučio je podeliti sve tajne svog poziva, kako bi srušio stereotipe o sveštenicima.

"Ja sam sveštenik, naravno da mi nije zabranjeno biti u formi", kaže Lukač u jednom od videa u kojem pimpluje loptu i puca u gol. Osvrnuo se i na uvek aktualnu temu ispovedi i dodao da ne pamti grehe koje čuje.

Tomislav Lukaš, Sveštenik
foto: Printscreen TikTok

Pokazao je i da kao sveštenik može uvek da popije pivo. "Ja sam svećenik, naravno da još uvek mogu popiti pivo s prijateljima. Ja sam sveštenik, naravno da na TikToku zarađujem ovoliko", govori u videu i pokazuje prazne džepove.

Njegove videe, kako prenosi Slobodna Dalmacija, mnogi rado prate, a posebno je omiljen među pripadnicama lepšeg pola.

"Oče, grešio bih s tobom, Bog nek mi oprosti", glasi komentar jednog obožavatelja.

"Da ste sveštenik u mojoj župi, bila bih najredovniji član župe, pustila bih Vas i u blagoslov porodici u kuću", napisala je jedna obožavateljka ispod videa.

@dontomolukac Ja sam svećenik… naravno da sam morao ispoštovati trend💪🏽 Hostija korištena u videu nije posvećena! #trend #priest #catholicpriest #xyzbca #fyp #foryou #fypシ #foryoupage ♬ original sound - dontomislavlukac

"Primila bih ga kao prvopričesnik hostiju", dodala je u šali. "Šalim se. Velečasni je valjda svestan da samim time što se javno izlaže je podložan svakakvim komentarima."

"Grešno ga gledam", napisala je još jedna obožavateljica. "Ti si sveštenik, naravno da ne smem da kažem da si jako zgodan...", pisala je još jedna korisnica TikToka.

"Slava ocu i sinu i svetome duhu, javi mi se u dm, amen", glasi komentar obožavateljice koja poziva Lukača da joj se javi u "dm", odnosno u privatne poruke (direct messages).

Kurir.rs/Slobodna Dalmacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track