SRPSKI MLADIĆI UHAPŠENI U HRVATSKOJ: Zaustavili kombi, pa mu ODMAH STAVILI LISICE! Pao i pomoćnik, jedna stvar i dalje MISTERIJA
Foto: Shutterstock

SRPSKI MLADIĆI UHAPŠENI U HRVATSKOJ: Zaustavili kombi, pa mu ODMAH STAVILI LISICE! Pao i pomoćnik, jedna stvar i dalje MISTERIJA

Hrvatska -

Brodsko-posavska policija saopštila je danas da je uhapsila dvojicu državljana Srbije, osumnjičenih da su ilegalno ušli u Hrvatsku prevozeći strane državljane za novčanu nagradu dogovorenu sa nepoznatom osobom.

Dvadesetpetogodišnji državljanin Srbije upravljao je kombijem koji je juče u jutarnjim satima zaustavljen na području Novigrada.

Policija je prilikom kontrole u ​​vozilu primetila više stranih državljana.

Sa krijumčarenjem je kasnije povezan i 30-godišnji državljanin Srbije, koji je naknadno uhapšen i vozio je automobil srpskih registracija.

Istraga je potvrdila sumnju da je osumnjičeni srpski dvojac nezakonito ušao u Hrvatsku, sa namerom da preveze strane državljane na dogovoreno odredište.

Za ovu uslugu dobili bi novčanu nadoknadu po prethodnom dogovoru sa za sada nepoznatim licima.

Protiv 25-godišnjaka i 30-godišnjaka podneta je krivična prijava zbog sumnje da su nezakonito ušli, kretali i boravili u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Evropske unije ili potpisnicama Šengenskog sporazuma.

(Kurir.rs/Index/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

01:19

Akcija-Iregularni migranti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track