"DIŽI TU RAMPU MAJMUNE" Trudnica došla na vađenje krvi pa napala portira POLICIJA JEDVA USPELA DA JE OBUZDA
Foto: Shutterstock

incident

"DIŽI TU RAMPU MAJMUNE" Trudnica došla na vađenje krvi pa napala portira POLICIJA JEDVA USPELA DA JE OBUZDA

Hrvatska -

Trudnica iz Zagreba osuđena je na novčanu kaznu zbog napada na portira u zavodu za transfuziju krvi.

Devojka, koja ima 33 godina, izazvala je incident nakon što je došla na vađenje krvi, zbog čega je policija morala da je privede. Incident se prema navodima iz presude dogodio u septembru u 11.20 sati u u krugu zavoda za transfuziju krvi.

Trudnica, koju hrvatski mediji nazivaju samo Karla, vikala je na radnika na parkingu.

- Šta koji k*rac glumiš idiote jedan? Diži tu rampu - vikala je trudnica prema navodima iz presude nakon čega je ostavila vozilo i otišla da izvadi krv.

Karla, koja je bila u sedmom mesecu trudnoće, negirala je da je napala službenika zavoda.

- Došla sam do rampe i zamolila portira da me pusti, ali nije hteo. Kad je podigao rampu, kako bi jedan automobil izašao, ja sam stisnula gas i ušla. Zadržala sam se 7 minuta i kad sam se vratila već su došli bili policajci - rekla je Karla.

Čuvar parkinga tvrdi da ga je trudnica vređala čim je došla. Navodno mu je rekla "digni idiote rampu" dok mu je na njegovo pitanje da li je dobrovoljni davalac krvi odbrusila "šta te boli k*rac".

- Jedan automobil je nakon toga trebalo da izađe, tako da sam digao rampu, a žena je to iskoristila i ušla. Kasnije se vratila i rekla: "Diži tu rampu majmune, koji k*rac glumiš, idiote jedan, idi u p*čku materinu, p*ši k*rac". Izgovorila je i još niz drugih prostota. Tamo su bili policajci koji su pokušali da je smire, međutim, nisu uspeli - ispričao je portir na sudu.

Sutkinja je trudnicu proglasila krivom i osudila na 50 evra kazne zbog remećenja javnog reda i mira. Presuda je nepravosnažna.

(Kurir.rs/Danica/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

01:43

STOTINE TRUDNICA NA NOVOJ TELEFONSKOJ LINIJI ZBOG VAKCINE: Ovo su pitanja koja najčešće postavljaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track