ŽELEO DA IH IZVUČE IZ AUTA DA SE OBRAČUNA SA NJIMA, A ONDA IH JURIO AUTOM: Ovo je nasilnik iz Hrvatske koji je napao TROJE MLADIH
Foto: X@_KoVlajna_

'Vozi, samo brže, ubiće nas! Prođi kroz crveno!"

ŽELEO DA IH IZVUČE IZ AUTA DA SE OBRAČUNA SA NJIMA, A ONDA IH JURIO AUTOM: Ovo je nasilnik iz Hrvatske koji je napao TROJE MLADIH

Hrvatska -

Neverovatne scene kao iz filma strave i užasa odigrale su se pre nekoliko dana u predgrađu Splita. Nasilnik Marko J. se fiksirao na troje mladih i po svaku cenuje hteo da ih izvuče iz auta i da se obračuna sa njima.

Snimak koji se pojavio na internetu, mnogi su nazvali "četiri minuta horora i agonije", a prikazuje kako dva mladića i jedna devojka pokušavaju da pobegnu od muškarca koji na sve načine pokušava da ih istera iz automobila. Dok su pokušavali da pobegnu od nasilnika koji je prvo počeo da udara njihov automobil rukama i nogama, te i flašom, oni su u panici zvali policiju.

Jurio ih kolima, zakucavao se u njih

Na kraju, nasilnik Marko J., zabijao se u njih kolima, što je izazvalo vrištanje i veliku paniku kod mladih koji su se grčevito borili za svoj život..

Dok su pričali sa policijom, nasrnuo je na njihov automobil u nekoliko navrata, čak i kada su izašli na otvoreni put.

U snimku koji vam usled jezivih detalja, nećemo pokazati, između ostalog se čuju krici, vrištanje: 'Vozi, samo brže, ubiće nas! Prođi kroz crveno!".

Nasilnik uhapšen

Splitska policija je brzom akcijom nasilnika pronašla, nakon čega su ga odveli u bolnicu jer je bio u rastrojenom stanju. Prijavljen je za tri kaznena dela.

Kako se navodi, Marko J. (38) je neoženjen i nezaposleni vozač, alkoholni zavisnik koji je u većini tih situacija zbog kojih je prijavljivan i osuđivan bio pijan, a time i nepredvidivo agresivan.

Splitska policija naknadno je saopštila kako je isti muškarac samo nekoliko minuta pre napada koji se vidi na snimku napravio je još jedan incident u blizini trgovačkog centra u Vukovarskoj ulici gde je napao vozačicu Golfa i njene prijatelje.

(Kurir.rs/ Blic.rs/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

00:36

VEOMA UZNEMIRUJUĆE Nasilnik snima kako prebija dva mladića u Zemunu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track