IMAO AFERU SA SINIŠINOM ŽENOM PA PUKLA BRUKA! Saznalo celo mesto, komšije se posvađale a sve eksplodiralo kad je DAVOR SKINUO GAĆE
Ilustracija/Shutterstock, Foto: Shutterstock

IMAO AFERU SA SINIŠINOM ŽENOM PA PUKLA BRUKA! Saznalo celo mesto, komšije se posvađale a sve eksplodiralo kad je DAVOR SKINUO GAĆE

Hrvatska -

Maleno zagorsko mesto bilo je nedavno poprište neobične komšijske svađe zbog koje su Davor i Siniša proglašeni krivima i osuđeni.

Kako se i zašto sve dogodilo? U pitoresknom seocetu blizu slovenske granice, barem tako tvrdi Davor (52), već duže je vatreno jer je komšija Siniša (47) otkrio da je Davor imao aferu s njegovom suprugom.

- Pa da... Problemi između nas dvojice su počeli nakon što sam ja imao aferu s njegovom ženom, a što je Siniša saznao nakon što je video poruke u ženinom mobilnom. Zato se i sve dogodilo tog dana između nas dvojice - ispričao je Davor.

A šta se to zapravo dogodilo? Prema presudi prekršajnog sudije, komšije su oko 19 sati narušavali javni red i mir na ulici u selu.

- Davor je pritom u više navrata svukao pantalone i pokazao zadnjicu okrenuvši se Siniši koji ga je snimao mobilnim. Siniša je pak vređao komšiju Davora vičući iz svega glasa: ‘Ne se** lažove jedan, lažov si obični, kaj si rekel da je ona tebe htela j****i, sram te bilo, sram te bilo pijanec jedan, kreten si ajde’!

Dakle, prvookrivljeni je vređao i omalovažavao moralna osećanja građana, dok je drugookrivljeni vikom na javnom mestu narušavao javni red i mir, zaključio je zagorski prekršajni sudija.

Davor ne priznaje da je bilo baš tako.

- Ma nisam na ulici namerno skidao pantalone i pokazivao zadnjicu nikome. Moguće je da su mi eventualno zbog slabog lastiša pantaolone same od sebe pale. Ali, istina je da me je komšija vređao vičući iz sveg glasa, a rekao sam i zbog čega - branio se Davor.

Pregledali snimak

Na sudu je pregledan snimak koji je tog dana mobilnim načinio komšija Siniša. Na snimku se vidi kako Davor slaže drva i u više navrata namerno spušta gaće te pokazuje zadnjicu okrenuvši se u smeru komšije Siniše.

- Nakon toga se čuje kako Siniša, koji je ceo događaj snimao, iz sveg glasa viče.

Nakon što je tokom sudskog ročišta pogledao ceo snimak koji je prihvaćen kao dokaz jer je sniman na javnom mestu, Davor je kratko promrmljao: "Evo, ja se stvarno ne sećam da je to tako sve bilo."

Siniša je takođe rekao da nije kriv za ono za šta ga policija tereti. Kaže kako su njegovi postupci bili nužna odbrana njega lično, ali i njegove porodice koja trpi teror Davora.

Kazna 70 evra

- Mi kao porodica duže vreme trpimo fizičko i psihičko nasilje s njegovom namerom da nas se istera iz naše kuće koja je nekad bila Davorova rodna kuća, a s čijom prodajom se komšija nikad nije pomirio. Nisam kriv jer je sve bilo u nameri sprečavanje ugrožavanja”, branio se Siniša.

Siniša je otkrio kako je u više navrata prijavljivao suseda za različita nedela, pa je slao i unutrašnju kontrolu u policiju kad nisu postupili onako kako je on mislio da treba. Na kraju je policija prijavila obojicu, a krunski dokaz bila je Sinišin snimak.

Sudija ih je, dakle, obojicu proglasio krivima. Davor mora da plati kaznu od 70 evra, a Siniša 50 evra. Obojica moraju podmiriti i po 15 evra prekršajnih troškova. Presuda je nepravosnažna.

Kurir.rs/Danica

Bonus video:

02:15

GEJ AFERA TRESE ESTRADU! Vesna Rivas za Kurir TV prokomentarisala ljubav PEVAČA I FRIZERA: Znam ko još VARA ŽENU SA MUŠKARCEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track