UBIJ SE, ĐUBRE JEDNO, BACI SE POD VOZ: Majka iz Karlovca osuđena jer je slala JEZIVE PORUKE sinu tinejdžeru
Foto: Shutterstock

presuda

UBIJ SE, ĐUBRE JEDNO, BACI SE POD VOZ: Majka iz Karlovca osuđena jer je slala JEZIVE PORUKE sinu tinejdžeru

Hrvatska -

Neimenovana majka (50) iz Karlovca proglašena je krivom i osuđena jer je vređala sina (18) zbog loših ocena.

Majka je prema navodima iz presude prošlog septembra počinila psihičko nasilje u porodici jer je sinu slala poruke putem aplikacije Vacap vređajući ga pogrdnim rečima.

- Srami se psihopato bolesna, š*pčino, gadiš mi se, ubi se đubre jedno, baci se pod voz da ispadne da si žrtva. Ja sam te rodila i ja ću te i zadaviti - napisala je majka sinu.

Na sudu se branila kako je bila revoltirana sinovim slabijim ocenama odnosno njegovim agresivnim ponašanjem i odustajanjem od vanškolskih aktivnosti.

- Iz očaja sam sinu slala poruke putem aplikacije Vacap u kojima sam ga vređala pogrdnim rečima koje su navedene u optužnici i kojih se stidim - rekla je majka na sudu.

Sin je na ročištu rekao da ga je posebno uznemirila poruka da se baci pod voz i da se ubije.

- To međutim nije povredilo moje dostojanstvo. Želim da se naši odnosi normaliziraju. U međuvremenu sam se odselio u studentski dom i sada studiram u Zagrebu - zaključio je sin.

Majka je prema navodima hrvatskih medija visokoobrazovana osoba i dosad nije prekršajno kažnjavana. Na sudu je kažnjena s 300 evra i mora da plati 20 evra troškova postupka.

Presuda je nepravosnažna.

(Kurir.rs/Danica/Preneo Z.Ko/Foto:Ilustracija)

Bonus video:

02:29

MAJKA MONSTRUM KOJA JE SILOVALA I UBILA ĆERKU (3) ŽELI OPET DA RODI! Bivša zatvorenica za Kurir TV: SADA JE ZAŠTIĆENA U ZATVORU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track