HRVATICA SE POŽALILA NA PLAČ BEBE U AVIONU, PA IZAZVALA LAVINU REAKCIJA: Jedno pitanje su joj SVI POSTAVILI (VIDEO)
Foto: Foto: Printscreen

HRVATICA SE POŽALILA NA PLAČ BEBE U AVIONU, PA IZAZVALA LAVINU REAKCIJA: Jedno pitanje su joj SVI POSTAVILI (VIDEO)

Hrvatska -

Hrvatska plesačica i influenserka Martina Vuletić postala je viralna na društvenim mrežama nakon što je objavila video na svom Instagram profilu u kojem sedi u avionu dok se u pozadini čuje dete koje plače i doziva mamu.

"Kad me pitaju: 'Kad ćeš ti?'" napisala je uz snimak na kome ozbiljnog izraza lica sluša plač bebe aludirajući na pitanja okoline kad će se postati majka.

Podeljene reakcije

Njen snimak prikupio je 300 hiljada pregleda i izazvao podeljene reakcije. Naime, dok je neke njena objava nasmejala, drugi su joj poručili kako bi trebalo da ima više razumevanja za majke koje putuju s decom.

"Kad budeš imala svoje, shvatićeš kako te boli briga za druge i da je u redu da plače (ali mama je trebalo da upotrebi svoje čari da ga smiri)", komentarisala je jedna pratiteljica, dok joj je druga poručila: "Čemu takvo lice? Zašto nisi ustala i ponudila pomoć?"

"Nikad mi ne bi zasmetao plač ikoga, pogotovo ovako malog deteta. Razumem da je video trebalo da bude smešan... ali da se ne oseti strah deteta u glasu..."

No, neki nisu sve shvatili tako ozbiljno. "Sudeći po komentarima, uz majčinstvo dolazi gubitak bilo kakvog smisla za humor", komentarisao je neko.

(Kurir.rs/Index/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track