ŽENA IZNAJMILA STAN, ALI JOJ JE NEŠTO BILO SUMNJIVO "Policajac je pozvao broj, dočekale su ga u donjem vešu"
Foto: Shutterstock

ŽENA IZNAJMILA STAN, ALI JOJ JE NEŠTO BILO SUMNJIVO "Policajac je pozvao broj, dočekale su ga u donjem vešu"

Hrvatska -

Stan sam 4. marta iznajmila. Sa tri ženske osobe, strankinje, bio je i jedan mlađi muškarac za kojeg sam stekla utisak da dominira situacijom i da kontroliše te žene. Posumnjala sam da bi se moglo raditi o zloupotrebi žena za prostituciju", otkrila je policiji Varaždinka koja se bavi iznajmljivanjem stana za jednodnevni najam.

Bilo je to dovoljno da policijski istražitelji zasuču rukave i usput pogledaju u virtualnom svetu erotsku ponudu u gradu. Među 20 profila prodavača ljubavi sasvim opravdano im je ‘zapeo‘ za oko profil Mafer. Jedan od policajaca okrenuo je objavljeni broj iz vatrenog oglasa, a s druge strane bila je 34-godišnja Peruanka Luz R.P.M.

Brzo je pao dogovor pa je odmah prošle nedelje, tog 5. marta na dostavljenu adresu rentanog stana policajac stigao po zadatku. A u stanu su ga dočekale tri dame u gaćicama od kojih mu je maštarije, prema internom dogovoru i u odnosu na objavljenu ponudu, trebala ispuniti Venecuelanka Kejlin.

U svega osam dana po Splitu i Varaždinu, tri prodavačice ljubavi su usrećile najmanje 27 muškaraca i za to dobile novac, a deo kolača od organizacije posla i omogućavanje prostitucije što uključuje objavljivanje oglasa, dogovaranje, najam i sve ostalo, odlazilo je, navodno, Peruanki.

Tu sumnju, međutim, sve tri odbacuju jer su pred organima progona navele da 34-godišnjakinja nije organizatorica prostitucije već da je svaka radila odvojeno, preko vlastitih profila i da si je svaka sama dogovarala susrete i naplaćivala kompletnu uslugu. Ko je imao zapravo koju ulogu i gde je muškarac s početka priče kojeg je s tri dame videla vlasnica stana, raspetljaće se tokom istrage koja je u toku.

Po dovršetku istraživanja policija je Peruanku predala pritvorskom nadzorniku a sudija istrage ju je pustio da se u daljem toku postupka brani sa slobode. Druge dve koleginice su, pak, prijavljene za kršenje članka 12. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a starijoj od njih dve je uručen i prekršajni nalog jer su kod nje policajci u pretresu pronašli i 0,4 grama ekstazija.

Kurir.rs/Jutarnji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track