OGLASILA SE POLICIJA ZBOG PREBIJANJA MLADIĆA U SPLITU: Tukli ga po telu i glavi, bori se za život

OGLASILA SE POLICIJA ZBOG PREBIJANJA MLADIĆA U SPLITU: Tukli ga po telu i glavi, bori se za život

Hrvatska -

Šibenička policija, koja je vodila kriminalističko istraživanje o slučaju premlaćivanja kod Poljuda u Splitu u kojem je učestvovao sin sad već bivšeg načelnika Policijske uprave splitsko-dalmatinske Slobodana Marendića, završila je kriminalističko istraživanje i objavila detalje.

Podsetimo, žrtva premlaćivanja u kojem je učestvovao Marendićev sin (17) još uvek se bori za život. Šibenička policija vodila je istragu umesto splitsko-dalmatinske kako bi ono bilo nepristrano.

Saopštenje prenosimo u celosti.

"Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave šibeničko-kninske su proveli kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i četvoricom maloletnika osumnjičenih za počinjenje krivičnog dela teške telesne povrede na štetu 22- godišnjaka koje se dogodilo u Splitu, 6. aprila ove godine.

Završenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni u subotu, 6. aprila oko 3.30 ispred kluba u ulici Supavla u Splitu, nakon kraćeg verbalnog sukoba, napali 22-godišnjaka na način da su mu zadali više udaraca nogama i rukama u predelu tela i glave.

Oštećenom 22-godišnjaku su u KBC Split konstatovane teške telesne povrede opasne po život.

Osumnjičeni će tokom večeri biti predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave splitsko-dalmatinske, uz krivičnu prijavu nadležnom državnom tužilaštvu", saopštila je šibeničko-kninska policija.

Kurir.rs/Index.hr

Bonus video:

01:14

POTRESNA ISPOVEST REDITELJA O SMRTI SVOG BRATA! Brutalano prebijanje u noćnom klubu: Njih je bilo preko 20! U ovome je našao SPAS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja