"VOZI, SAMO BEŽI, UBIĆE NAS": Podignuta optužnica protiv manijaka koji je jurio za automobilom u kojem je bilo troje mladih
Foto: David Inderlied / AFP / Profimedia

"VOZI, SAMO BEŽI, UBIĆE NAS": Podignuta optužnica protiv manijaka koji je jurio za automobilom u kojem je bilo troje mladih

Hrvatska -

Zbog tri krivična dela opšte opasne radnje i dva dela oštećenja tuđe stvari, Opštinsko državno tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv MJ . (37), saznaje se u tužilaštvu.

Reč je o slučaju koji se dogodio pre dva meseca i koji je šokirao Split, a dogodio se u Sirobuji. Tamo je MJ, u društvu još jednog muškarca, napao troje mladih koji su se nalazili u automobilu Renault Clio zadarskih registarskih oznaka i koji su snimili ceo događaj, što je poslužilo kao dokaz napada.

Ničim izazvan, napadač je zahtevao od mladog vozača da otvori prozor automobila, a kada je ona to nije učinila, počeo je da razbija vozilo i prati ih svojim BMV-om.

Kada ga je sustigao, zabio se svojim vozilom u njihovo, zatim izašao napolje i počeo da lupa u prozor suvozača. Mladići u vozilu zadarskih registarskih oznaka uspeli su da pobegnu nasilnim muškarcima.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track