"UDARAO IH JE FLAŠAMA": Muškarac iz čista mira napao dve žene koje su sedele u kafiću, jednu gađao toliko jako da je potekla KRV
Foto: Shutterstock

strašno

"UDARAO IH JE FLAŠAMA": Muškarac iz čista mira napao dve žene koje su sedele u kafiću, jednu gađao toliko jako da je potekla KRV

Hrvatska -

Strašno nasilje se dogodilo jutros na splitskoj Rivi.

Kako pišu mediji, oko 11.00 jedan stariji muškarac je u kafiću napao dve žene, koje su potom zatražile lekarsku pomoć. Policija ga je brzo uhvatila.

Prema svedočenjima ljudi koji su bili tamo, muškarac, koji je takođe bio gost kafića, napao je dve žene koje su sedele ispred njega. Napad se dogodio nakon što je očigledno prisluškivao njihov privatni razgovor, prenosi Dalmatinski portal.

Nakon što je udario žene, muškarac je pokušao da pobegne sa lica mesta. Međutim, u pomoć stradalima su pritekli građani koji su se nalazili u blizini, a neki su se usudili da prate napadača kako bi ga sprečili da pobegne. Ali nisu uspeli. Ipak, policija je odmah krenula u potragu za njim. Dalmatinski portal nezvanično saznaje da je napadač sam došao u policijsku stanicu.

Jedna žena je krvarila

Povrede žena još nisu poznate, ali jedna je krvarila.

Lokalni portali prenose svedočenja ljudi. Neki tvrde da je muškarac udarao žene, a drugi da ih je udarao flašama.

"Dve dame su sedele za stolom u kafiću i bile su u nekoj vrsti svađe. U jednom trenutku, muškarac koji je sedeo u blizini počeo je da lupa i flaše su letele. Muškarac je flašama udario obe žene", ispričao je prolaznik portalu Dalmacija Danas.

Na snimcima koji kruže vide se polomljeno staklo na podu terase kafića.

Napadnute žene su opisale šta se dogodilo

Slobodna Dalmacija javlja da su napadnute Anamarija Stanić, koja se predstavila kao specijalista nacionalne bezbednosti, i njena tetka ginekolog Marija Divić. Kako su rekli Slobodnoj, razgovarali su o politici i kritikovali Karolinu Vidović Krišto, nakon čega je usledio napad.

„Posle toga je došao kod mene i rekao da mi treba lek za smirenje. Rekao sam mu da nema pravo da se meša u naš razgovor, što ga je dodatno iznerviralo i učinilo mu je neprijatno. Vrlo brzo je ustao, uneo mi se u lice, a ja bacio mu čašu od straha.

Nakon toga me je udario bokserskim zamahom, zavrtelo mi se u glavi, a onda je između nas stala hrabra tetka, ali je onda i nju udario izdajnički, s leđa“, rekao je Stanić.

(Kurir.rs/Index.hr/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

01:32

POSTOJE ZLOUPOTREBE U PRAKSI Advokat o predlogu za izmenu krivičnog zakona: MUP pravi jednu grešku kada im se prijavi nasilje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track