"NIJE BIO PRI ZDRAVOJ PAMETI" Zastrašujuća SCENA u Zagrebu: Vozač demolirao 4 auta i umalo probio ogradu PARKA PUNOG DECE
Foto: Shutterstock

"NIJE BIO PRI ZDRAVOJ PAMETI" Zastrašujuća SCENA u Zagrebu: Vozač demolirao 4 auta i umalo probio ogradu PARKA PUNOG DECE

Hrvatska -

Muškarac (51) proveo je noć u policijskom pritvoru nakon što je u subotu uveče vozio pijan u Novom Zagrebu.

Naime, muškarac se penjao na ivičnjake, udarao u automobile, vozio pogrešnim putem i zabio se u ogradu parka punog dece.

Policija ga je opkolila na Naserovom trgu i blokirala mu put. Izvukli su ga iz automobila i vezali mu lisice. Imao je lakše povrede i ležao je na travi samo u gaćama.Nije mogao ni da ustane. Ovo je ispričao jedan od svedoka ludog divljanja u saobraćaju koji je u večernjim satima uznemirio Novozagrepčane.

hrvatska policija
foto: Shutterstock

Kako je potvrđeno iz zagrebačkog javnog tužilaštva, za volanom svog pežoa bio je 51-godišnjak. Vozio se Trnskom ulicom ka zapadu, gde je prvo naleteo na otvorena vrata zaustavljenog Alfa Romea.

On je nastavio da vozi i u skretanju kod broja 9e izgubio kontrolu i krenuo u suprotnom smeru.

- Udario je u ivičnjak i rastinje i nastavio vožnju ka Nehruovom trgu. Vozeći se u suprotnom smeru, ponovo je naleteo na ivičnjak, dvorišnu ogradu i automobil KIA, koji je tu bio parkiran. On je nastavio da vozi i udario u pežo koji je odbacio dalje. Ponovo je udario u ivičnjak pa u parkirani Folksvagen - kažu u policiji.

Odatle je pobegao, ali je ubrzo uz upotrebu sile uhapšen i odveden u stanicu.

- Krivično istraživanje je u toku - kažu u policiji.

Za sada nemaju informacije da li je bio pod dejstvom alkohola ili droge, ali svedoci kažu da nije bio „pri zdravoj pameti“.

- Ograda u koju je udario štiti dečji park u kome je bilo mnogo dece. Bojim se da pomislim šta bi bilo da ju je probio. Kada su ga policajci odveli, izgledao je kao da je pijan - priča očevidac.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track