MAJKA I SIN NAPALI OCA ZBOG NOVE VERENICE: "Ako je još jednom vidim ubiću i tebe i nju!" Pravili haos
Foto: Profimedia

MAJKA I SIN NAPALI OCA ZBOG NOVE VERENICE: "Ako je još jednom vidim ubiću i tebe i nju!" Pravili haos

Hrvatska -

Supruga i sin proglašeni su krivima i osuđeni jer su pretili Juri (50) nakon što je hteo kući da dovede svoju novu verenicu.

Prema presudi, Sanja (46) i Igor (26) su u decembru oko 16 sati "u dvorištu porodične kuće u Samoboru počinili psihičko nasilje u porodici nad suprugom, odnosno ocem okrivljenih”.

“Sanja je zašla iz kuće u dvorište i na bivšeg supruga počela da viče i vređa ga: "Što dovodiš tu kurvu u kuću, ako je još jednom vidim ubiću i tebe i nju!"

Potom je u dvorište došao sin Igor koji se ocu obratio rečima: Ne dovodi više tu kurvu u kuću! Dakle, počinili su psihičko nasilje u porodici prema bivšem suprugu i ocu što je kod njega prouzrokovalo povredu dostojanstva i uznemirenost”, istakla je sudija, prenosi hrvatski portal Danica.

Sanja i Igor rekli su da to nije istina, ali sud je na kraju poverovao Juri i njegovoj novoj verenici Sari.

“Jura me tog dana nazvao rekao: "Opet je bio šou, opet me napadaju! Čula sam da ženski glas viče: "Ne dovodi više tu kurvetinu u kuću, ako je još jednom vidim ubiću tebe i nju!" Ja sam se uplašila.

Bila sam na radnom mestu i nakon toga Jura i ja smo se odmah našli i išli kod advokatice koja nam je rekla da odmah idemo u policiju to da prijavimo. To smo i učinili”, svedočila je Sara.

Sudija je Sanju i Igora ovih dana proglasila krivima i osudila ih na deset dana uslovnog zatvora. Presuda je nepravosnažna.

Kurir.rs/Danica.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja