STRAVIČNO UBISTVO U ZAGREBU: Muškarac ubio ženu na ulici, ljude zatekla strašna scena!
Foto: Shutterstock

HOROR!

STRAVIČNO UBISTVO U ZAGREBU: Muškarac ubio ženu na ulici, ljude zatekla strašna scena!

Hrvatska -

U južnom delu Zagreba, tačnije kod nikad dovršene Univerzitetske bolnice u Blatu, dogodilo se stravično ubistvo koje je šokiralo lokalnu zajednicu.

Muškarac je brutalno ubio ženu, a detalji ovog tragičnog događaja još uvek ostavljaju mnoga pitanja bez odgovora.

U neposrednoj blizini nikad dovršene Univerzitetske bolnice u Blatu, ljude je zatekla strašna scena koja je ubrzo privukla pažnju policije i lokalnih medija.

Ubistvo je izazvalo uznemirenost među stanovnicima ovog dela grada, dok su nadležne službe hitno reagovale kako bi osigurale mesto zločina i pronašle počinitelja.

Policija je brzo reagovala na ovaj slučaj i uspela je da uhapsi osumnjičenog za ovaj gnusan zločin.

Detalji o motivima i okolnostima ubistva zasad nisu javno objavljeni, ali građani s nestrpljenjem očekuju dalji razvoj događaja i istrage koja će otkriti više informacija o ovom tragičnom slučaju.

Ovo ubistvo je šokiralo mnoge stanovnike južnog dela Zagreba, koji su izrazili duboko sažaljenje zbog tragedije koja se dogodila.

Mnogi su izrazili potrebu za većom sigurnošću u njihovom kraju i nadaju se da će nadležne institucije preduzeti odgovarajuće mere kako bi se sprečili slični slučajevi u budućnosti.

Podsetimo, u subotu ujutru, 28-godišnji A.K. šokirao je svoje prijatelje izjavom da je ubio svoju majku, a policija je brzo reagovala i uhapsila ga u kvartovskom kafiću.

- Ubio sam mamu - rekao je hladno i vidno smušen A.K. (28) svom prijatelju dok je stigao u kvartovski kafić i naručio kafu.

Uviđaj na mestu zločina trajao je ceo dan, a pronađeno je oružje ubistva. A.K. je optužen za teško ubistvo sopstvene majke, a zbog prethodnog zlostavljanja i nasilja, preti mu najmanje 10 godina zatvora.

(Republika / Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja