ANTE TUŽIO LJUBAVNICU KOJA MU JE OBEĆALA DA ĆE SE RAZVESTI: Ona to NIJE UČINILA, ali je uradila nešto MNOGO GORE
Foto: Tomasz Zolnierek / Alamy / Alamy / Profimedia

FILMSKA PRIČA

ANTE TUŽIO LJUBAVNICU KOJA MU JE OBEĆALA DA ĆE SE RAZVESTI: Ona to NIJE UČINILA, ali je uradila nešto MNOGO GORE

Hrvatska -

Neobičan spor među ljubavnicima na koprivničkom području dobio je ove nedelje sudski epilog, doduše nevažeći.

Marija i Ante radili su u istoj kompaniji pa su završili u ljubavnoj vezi premda je Marija bila udata i majka maloletne dece. Ante je u više navrata Mariji pozajmio oko 10.000 evra, za što je prodao deonice i digao kredit. Kako mu je Marija do danas vratila tek 500 evra, odlučio je da je tuži.

Veći deo tog novca isplatio joj je na ruke, a to je, kaže, učinio jer su bili u emotivnoj vezi pa je hteo da joj pomogne da reši stambeno pitanje jer je htela da se rastane od supruga s kojim je živela. Obećala je da će mu vratiti novac, ali obećanje nije ispunila.

Marija je priznala kako joj je Ante pozajmio oko 1400 evra, ali tvrdi da je sve drugo izmislio.

Sms poruke

“Nismo bili u nikakvim odnosima, već samo kolege s posla. Istina je da mi je pozajmio nešto novca, ali ne toliko. Tada nisam bila u bračnim problemima, niti mi je novac bio potreban za rešavanje stambenog pitanja”, branila se žena na sudu.

Kaže kako je njen suprug ostvarivao visoka primanja, ona je imala dobru platu i nije imala nikakvih dugova. Ali sudija joj ipak nije poverovala pa je presudila da mora da mu vrati 9500 evra i da pokrije troškove parničnog postupka u iznosu 1900 evra. Plus kamate.

Ključni su bili iskazi svedoka, među ostalim i Antinog žiranta po kreditu, kolega na poslu, ali i materijalni dokazi poput bankarskih izvoda i sms poruka.

U jednoj od tih poruka, tako, Ante piše Mariji da će morati da je tuži jer mu nije vratila novac, a ona mu odgovara da mu to neće biti lako jer joj je većinu novca dao na crno i nema nikakvih tragova.

Presuda donesena ove nedelje je nevažeća i Marija se na nju može žaliti u zakonsko predviđenom roku.

(Kurir.rs/Danica/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja