NIKOLA OSTAVIO ĆERKU U VRTIĆU, A ONDA JE NESTAO! Očajna porodica moli za pomoć: "Rekli su nam da angažujemo profesionalce"
Foto: Printscreen

NIKOLA OSTAVIO ĆERKU U VRTIĆU, A ONDA JE NESTAO! Očajna porodica moli za pomoć: "Rekli su nam da angažujemo profesionalce"

Hrvatska -

Više od 10 dana traje potraga za Nikolom Gračkom (35), samohranim ocem trogodišnje devojčice koji je zadnji put viđen 14. maja nakon što je kćerku, kao i svakog dana, ostavio u vrtiću. Međutim, po nju ovaj put nije došao, a nikome nije jasno šta se dogodilo.

"Bio je malo u depresiji zbog posla, zbog toga što je trebalo da traži novi stan, ali da bi svoju ćerku ostavio - ne", ispričala je RTL-u majka Svjetlana Gračak, koja je sina poslednji put videla u nedelju.

Nikola se bavio građevinom, često je radio na crno kako bi preživeo.

Prvo obaveštenje o nestanku je na društvenim mrežama objavila njegova sestra, koja danas za njega ima samo jednu poruku: "Neka se javi, nek se vrati, potreban je meni, potreban je ćerck kao prvo. Ne verujem da ju je ostavio, depresija ga je ćapala, nadam se da nas nije sve ostavio", prepričava sestra Maja.

U potragu se uključila i policija, a porodica je sada počela da prikuplja novčana sredstva kako bi mogla da angažiuje profesionalni tim za potragu za nestalim osobama.

"Naša porodica je očajna i očajnički traži bilo kakvu pomoć kako bi ga pronašla. Nakon što smo iscrpeli sve neposredne opcije, savetovano nam je da angažujemo profesionalni tim za potragu nestalih osoba. Međutim, trošak njihovih usluga je 15.000 evra, iznos koji ne možemo sami da prikupimo u tako kratkom vremenu", objavila je porodica nestalog Nikole.

"Ponizno molimo za vašu podršku u ovom kritičnom trenutku. Svaka donacija, bez obzira na iznos, približiće nas korak bliže pronalasku. Molimo vas da razmislite o donaciji i podelite našu priču s drugima koji bi možda bili voljni da pomognu. Zahvalni smo za svaku pomoć koju možete pružiti", piše na stranici putem koje skupljaju donacije.

Nikola Gračak je srednje telesne građe, po celoj dužini desne ruke ima više ožiljaka, na desnom ramenu i malu zelenu tetovažu slova D. Porodica moli ako ga je neko negde video da se javi policiji ili porodici.

(Kurir.rs/Jutarnji/Preneo: A.N.)

Bonus video:

00:41

NAKON PET GODINA, NESTALA OSOBA SE PROGLAŠAVA MRTVOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track