NESTALA MAJKA TROJE DECE: Anita poslednji put viđena pre sedam dana, očajna kuma MOLI ZA POMOĆ
Foto: Facebook

NESTALA MAJKA TROJE DECE: Anita poslednji put viđena pre sedam dana, očajna kuma MOLI ZA POMOĆ

Hrvatska -

Na stranici "Nestali.hr" objavljeno je da je 11. juna ove godine nestala Anita Jurić (36). Udaljila se sa adrese na zagrebačkoj Savici, Ulica Vladimira Ruždjaka. Anita živi u Dubravi.

Visoka je 165 centimetara, ima kestenjastu boju kose i smeđe oči te je slabije telesne građe. Bila je obučena u svetlozelenu majicu kratkih rukava, sive uske farmerke i bele patike, stoji na stranici.

Anita je kuma blogerke Kristina Kovačević Hitrec koja je objavila apel na svojoj Fejsbuk stranici Mamin blog. Piše kako je prema poslednjim informacijama zahvaljujući nadzornim kamerama Anita viđena u kafiću Galerija na Savici te parkiralištu kod tog kafića, prenosi "Net".

"Molim vas, ako je neko video moju kumu, neka mi javi. Udaljila se iz auta na Savici u 19 sati. Inače živi u Dubravi. Na sebi ima zelenu majicu, sive farmerke i bele patike. Ima i naočare kao na slici", piše blogerka.

Anita ima dva sina i ćerku

Nekoliko dana nakon toga ponovila je apel.

"Izgubili smo dva ključna dana zbog greške u komunikaciji. Molim sve dobre ljude da dele, a one zle nek zaobiđu objavu", napisala je u poslednjoj objavi.

Za "Danas.hr" Kristina je rekla da su svi u strahu jer Anita ima troje male djece.

"Ona nikad nije i ne bi ostavljala svoju djecu na tako dugo vreme. Zabrinuta sam da sebi možda nije nešto nažao učinila, ali ipak se nadam i verujem da nije jer je ona inače snažna žena. Očajni smo svi", ispričala je kuma Kristina koja ju je opisala kao jako brižnu majku.

Anita ima ćerku od četiri godine i dva sina od šest i devet godina.

Apeluje se na građane da, ukoliko imaju informacija o Aniti, obavestite najbližu policijsku stanicu ili nazovu na broj 192. Takođe, informacije mogu dostaviti na mejl adresu: nestali@nestali.hr.

(Kurir.rs/ ATVBL/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

03:22

POZVAO ME IZVESNI ZLATKO, TAKO SAM SAZNAO DA JE NESTALA Bivši muž Ane Ličnik otkrio detalje: Evo kada su se čuli poslednji put

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track