MLADENCI SU IMALI NEOBIČNU ŽELJU: Goste je iznenadila poruka na pozivnicama, ali svi redom ispoštovali njihovu molbu!
Foto: Profimedia

originalno

MLADENCI SU IMALI NEOBIČNU ŽELJU: Goste je iznenadila poruka na pozivnicama, ali svi redom ispoštovali njihovu molbu!

Severna Makedonija -

BITOLJ - Mladi bračni par iz Bitolja, Ana i Igor Stojanov je uradio nešto sasvim suprotno.

Zamolili su svoje gost da im umesto cveća ili bombonjera, koji „idu“ uz svadbene poklone, donesu dečije igračke, bojanke, slikovnice. Oni su sve dobijene dečije igračke, a bilo ih je dosta, poklonili Zavodu za rehabilitaciju dece sa oštećenim sluhom, govorom i glasom u Bitolju, i tako usrećili mališane koji posećuju ovu ustanovu.

foto: printscreen Bitolski vesnik

"Prelep je osećaj kada se radost i sreća podeli sa nekim drugim. Upravo zato smo moj suprug Igor i ja odlučili na svadbenim pozivnicama od naših gostiju zatražimo da nam umesto buketa cveća ili bombonjera, donesu dečije igračke, bojanke, slikovnice kako bi smo ih mogli da ih doniramo Zavodu za rehabilitaciju dece sa oštećenim sluhom, govorom i glasom u Bitolju.

Moram priznati da su nas gosti prijatno iznenadili pozitivnim reakcijama i velikim brojem igračaka koje su doneli. Radost i osmesi na njihovim licima ispunili su naša srca, a taj osećaj se ne može rečima opisati.

foto: printscreen Bitolski vesnik

Želja nam je da ovaj naš gest bude podstrek svim drugim parovima koje nameravaju da stupe u brak da učine nešto slično i pomognu onima kojima je pomoć neophodna, jer uvek je pravo vreme da se učini nešto dobro i humano", izjavila je Ana Stojanov za Bitoljski vesnik.

Direktorka Zavoda Aneta Đorđievska nije krila oduševljenje što je jedan mladi bračni par odlučio da im na nesvakidašnji način donira igračke.

Kurir.rs/Bitolski vesnik

Foto printscreeen Bitolski vesnik

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Raste broj žrtava u Barseloni! I Srpkinja na meti terorista!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track