Najnovije vesti

SKOPSKI BONI I KLAJD: Tinejdžeri harali glavnim gradom Makedonije, uhapšeni posle niza krađa
Foto: Profimedia

kao na filmu

SKOPSKI BONI I KLAJD: Tinejdžeri harali glavnim gradom Makedonije, uhapšeni posle niza krađa

Severna Makedonija

Devetnaestogodišnja JK. Skopje i godinu dana mlađi N.GJ. iz Skoplja, dobili su krivične prijave zbog sumnje da su počinili osam pljački i ukrali oko oko 3.500 evra, saopštava Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Prvi zločin desio se na proleće 2017. godine kada su iz privatne kuće ukrali razni zlatni nakit, nakon čega su napustili kuću. Ukradene zlatne predmete JK je prodao u prodavnici nakita  na Starom Skopskom Bazaru a novac su podelili.

20. maja prošle godine ušli su u kući u selu Dolno Lisice, jer su znali da je vlasnik sa porodicom nije kući. Provalili su  i opet ukrali  zlatni nakit. 


Nekoliko dana kasnije je momak na motoru otrgao zlatni lančič starijoj ženi na jednom parkingu. 

Četvrti, peti i šesti krivični slučaj N.G. je počinio  30. maja prošle godine u osnovnoj školi "Ljuben Lape", gde je neopaženo ušao i ukrao nekoliko mobilnih telefona. I sledeća krađa desila se u školi, a žrtva je bio savetnik iz čije kancelarije su odneli novac i mobilni. 

 

Poslednja krađa se desila u osnovnoj školi gde je iz  kancelarija savetnika ukrao novčanik žene i lične dokumente. Ukradeni novac je potrošio za sopstvene potrebe i novčanik sa dokumentima bacio.

 

Kurir.rs/Sloboden pečat

Foto: Profimedia

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(VIDEO) OVO SU NAJGLUPLJI LOPOVI! Prosto da poželite da vam oni pljačkaju kuću !

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...