DRAMA U SKOPSKOM PORODILIŠTU: Otac lomio stvari i pretio ubeđen da mu je NESTALA BEBA!
Foto: Sloboden Pečat

reagovala i policija

DRAMA U SKOPSKOM PORODILIŠTU: Otac lomio stvari i pretio ubeđen da mu je NESTALA BEBA!

Severna Makedonija -

Pobesneli i uspaničeni otac novorođenčeta u Skoplju rušio je inventar i pretio osoblju Ginekološko-akušerske klinike tvrdeći da mu je ćerka nestala, nakon čeg asu reagovali policija i Ministarstvo.

Prema tvrdnjama oca, beba koju je video neposredno nakon porođaja nije ista kao ona koju su mu pokazali narednog dana i, kako kaže, označena je pogrešnim prezimenom. Zbog toga sumnja da je reč o bebi koja nije njegova ćerka.

Ministrastvo zdravlja je oglasilo podom ovog slučaja tvrdeći da će pokrenuti sve zakonske procedure kako bi utvrdili okolnosti, te da će nakon toga obavesti javnost.

Direktorka klinike Viktorija Jovanovska potvrdila je da je otac video bebu prethodne večeri, ako i narednog dana nakon 16.00 časova.

"Majka se porodila carskim rezom i zbog toga je do 16.00 časova bila na intezivnoj nezi. Beba je dobro i pokazana mu je juče. Danas je tim sa ginekologije (pedijatar, medicinske sestre i ginekolog) zamolio oca da sačeka do 16 sati kada je majka prebačena na odeljenje gde će i beba biti sa njom, tako da će moći da vidi ćerku" rekla je direktorka i dodala:

"Pedijatar koji je na dežurstvu 24 sata je odgovoran za 50 beba, uključujući i one sa komplikovanom zdravstvenom situacijom, pa su ga zamolili da je najjednostavnije da malo sačeka. Otac je potom počeo da ruši stvari na prijemnom odeljenju i preti nakon čega su pozvani policija i advokat. Nakon 16 časova je i video bebu" objasnila je direktorka klinike.

Kurir.rs / Sloboden pečat

Foto: Sloboden pečat

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: EKSKLUZIVNO! Ministar Stefanović kreće u obračun sa dilerima iz školskih dvorišta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track