Najnovije vesti

DOPISNIK LISTA SLOBODEN PEČAT POŠTO SU MU ZAPALILI AUTO: Ovo je poruka ne samo za mene, već i za sve novinare! Zastrašivanjem hoće da me zaustave da pišem!
Foto: Sloboden Pečat

DRUGI NAPAD NA NOVINARA IZ PRILEPA

DOPISNIK LISTA SLOBODEN PEČAT POŠTO SU MU ZAPALILI AUTO: Ovo je poruka ne samo za mene, već i za sve novinare! Zastrašivanjem hoće da me zaustave da pišem!

Severna Makedonija

Zoran Milošeski, dopisnik lista Sloboden pečat, koji posluje u okviru kompanije AMG iz Beograda, izjavio je da je paljenje njegovog automobila protekle noći u Prilepu, poruka koja je namenjena ne samo njemu, već svim novinarima.

Podsetimo, Milošeskom je sinoć oko 1.20 časova u njegovoj garaži zapaljen automobil, na isti dan kada mu je prošle godine zapaljena garaža, a počinioci nisu otkriveni.

 

"Sinoć je moj automobil izgoreo u potpunosti. Mislim da je reč o kriminogenoj strukturi i kriminogenoj politici, koja se našla zastrašena zbog mog pisanja o lokalnim političkim dešavanjima.

 

Mislim da ova poruka nije samo za mene, već i za širu javnost, ali i druge novinare, pa i građane da nas neko nadgleda i kontroliše. Ovo je neprijatno i veoma teško. Apelovao bih na policiju da razjasni ovaj slučaj, otrkije počinioce i zaustavi ovakve slučajeve", rekao je Milošeski.

 

foto: Sloboden Pečat

 

Ovo je inače drugi napad na istog novinara, kome je prošle godine zapaljena garaža.

 

Inače, Sloboden pečat je od 20. decembra 2016. sastavni deo kompanije Adria Media Grup. List je tog dana proslavio četiri godine rada. Sloboden pečat, najtiražniji dnevni list u Makedoniji i simbol je profesionalnog novinarstva.

 

(Kurir.rs/Sloboden pečat)

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR TV VESTI: ČUDO ! Evo koliko je teška najmanja ikad rođena beba u Beogradu

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...