BEBU DANIMA ZVERSKI ZLOSTAVLJALI: Malenoj Mileni slomljene obe nogice i čeona kost, a zbog oštećenja mozga imaće jezive posledice! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

stravično MUČENA

BEBU DANIMA ZVERSKI ZLOSTAVLJALI: Malenoj Mileni slomljene obe nogice i čeona kost, a zbog oštećenja mozga imaće jezive posledice! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Severna Makedonija -

SKOPLJE - Zverski pretučena 14-mesečna beba Milena zbog teških povreda glave počela je da gubi vid, jer su joj oštećeni i očni nervi. Plavooka devojčica već ne vidi na jedno oko.

Milena se i dalje nalazi na Klinici za dečiju hirurgiju u Skoplju. Još joj nisu zarasle rane na polomljenim nogicama. Leva je u longeti i njeno zdravstveno stanje i dalje je loše, ali je trenutno van životne opasnosti. Lekari ističu da će zbog teških povreda glave i nogu verovatno imati probleme sa sluhom, govorom i kretanjem.

Dvadesetogodišnja K.M. i njena ćerka Milena, primljene su 7. jula sa prelomom lobanje i krvarenjem u mozgu, na Kliniku za anesteziju, reanimaciju i intenzivno lečenje (KARIL) u Skoplju. Beba je bila dehidrirana i neuhranjena, a medicinsku pomoć je zatražila i njena majka K.M. koja je bila isečena po telu i cela u modricama. Kada su videli u kakvom su stanju, lekari su odmah obavestili policiju.

Doktori sa KARIL kažu da još nisu videli takvo zverstvo. Bebi su bile polomljene obe noge, čeona kost. Lekari ističu da je devojčica i ranije bila zverski tučena, jer su prelomi na nogama bili stari dve do tri nedelje, a isto toliko je bila stara i povreda mozga.

Ko je ovako zverski pretukao devojčicu, odgovora još se ispituje. Milenina majka K.M., na koju je prvo pala sumnja i sama je imala vidljive povrede i rane po telu, ali je inspektorima ispričala dala kontradiktorne izjave o tome kako su povređene ona i beba.

Prvo je inspektorima rekla da je beba pala sa kreveca, pa da su ih pretukli rođaci njenog supruga, koji je u zatvoru, da bi potom izjavila da je nasilnik prijatelj njenog nevenčanog muža kod koga je ona živela.

Policija je pre nekoliko dana ponovo saslušavala majku u policijskoj stanici, nakon čega su je pustili. Sada se K.M. nalazi u skrovištu za žrtave nasilja pri Ministarstvu za rad i socijalnu politiku.

Kurir.rs/kanal5.com.mk

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track