LAŽNI MODNI AGENTI HARALI OHRIDOM:  Fotografisali devojke na plaži, pa slike sa ličnim podacima objavili na sumnjivom sajtu
Foto: Profimedia

opasno

LAŽNI MODNI AGENTI HARALI OHRIDOM: Fotografisali devojke na plaži, pa slike sa ličnim podacima objavili na sumnjivom sajtu

Severna Makedonija -

Dva Makedonca su dobila krivičnu prijavu jer su se lažno predstavljali kao modni agenti i slikali četiri devojčice iz Ohrida, a zatim su slike zajedno sa njihovim ličnim podacima stavili na sajt za kontakte.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova, protiv K.K. (29) iz Sv. Nikole i N.C. (31) iz Ohrida, koji su 23. jula prošle godine fotografisali četiri devojke iz Ohrida, nakon što su ih ubedili da su fotografije za modnu agenciju iz Srbije, koja traži modele, prezentere, fotomodele i devojke za spotove.

Devojke su im za uslugu platile po 10 evra, a nazovi agenti su im fotografsali i lične dokumente. Tokom ove godine fotografije i lični podaci četiri devojke iz Ohrida, bez njihovog znanja i njihovog pristanka, objavljeni su na veb stranici koja je namenjena za kontakte.

Kurir.rs/Sloboden pečat

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track