JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U SKOPLJU: Nedavno se udala, a onda je suprug pronašao glumicu mrtvu u kupatilu svog stana! (VIDEO)
Foto: Printscren YT

tuga

JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U SKOPLJU: Nedavno se udala, a onda je suprug pronašao glumicu mrtvu u kupatilu svog stana! (VIDEO)

Severna Makedonija -

Sašo Milenkovski, pronašao je svoju suprugu Biljana Beličanec Aleksić (45), poznatu makedonsku glumicu i bivšu predsednicu skopske opštine Kisela Voda, obešenu u kupatilu svog stana.

Milenkovski je oko 22.30 pozvao policiju i hitnu pomoć, ali lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Policija je potvrdila da je reč o samoubistvu vešanjem, a telo glumice prebačeno je na sudsku medicinu i uskoro bi trebalo da bude izvršena obdukcija.

Biljana Beličanec Aleksić nedavno se udala za reditelja Sašu Milenkovskog, a iz prvog braka ima dvoje dece.

Biljana je rođena je 25. jula 1973. godine u Skoplju. Glumu je diplomirala 1994. na Fakultetu dramskih umetnosti na Univerzitetu "Sv. Kiril i Metodij" u Skoplju kao najmlađa glumica.

Iste godine postala je deo narodnog pozorišta "Vojdan Černodrinski" u Prilepu, gde je pretežno igrala glavne uloge za koje je bila nagrađivana.Od 1997. bila je deo Dramskog pozorišta u Skoplju. Pored pozorišta, zabeležila je i brojne uloge na televiziji i filmu, a ostaće upamćena po ulozi Tufi u "Zdravo, genijalci".

Pored glume, bavila se i sinhronizacijom crtanih filmova i serija na srpski i makedonski jezik.Takođe, oprobala se i u političkim vodama. Kao kadar VMRO- DPMNE, bila je na čelu skopske opštine Kisela Voda 2013. do 2017. godine.

Kurir.rs/Plusinfo.mk

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track