ZAEV O PREDSTOJEĆIM PREDSEDNIČKIM IZBORIMA: Pobeda našeg kandidata će biti praznik! (VIDEO)
Foto: Sloboden Pečat

jasno

ZAEV O PREDSTOJEĆIM PREDSEDNIČKIM IZBORIMA: Pobeda našeg kandidata će biti praznik! (VIDEO)

Severna Makedonija -

Država će dobiti evropskog predsednika koji će voditi napred. Naši ljudi će konačno staviti pečat na crnu prošlost i mi ćemo ići napred s Pendarovskim, dolazi lepa budućnost za naš narod. Vreme marioneta je završeno. Novi predsednik biće čovek koji neće biti zaglavljen na toj poziciji, već odgovoran predsednik, rekao je lider SDSM Zoran Zaev na današnjem skupu u Skoplju

Naglasio je da je kandidat za predsednika, prof. Gordana Siljanovska - Davkova protiv Prespanskog sporazuma, protiv Zakona o jezicima i protiv najveće zajednice nakon Makedonaca.

"Stevo se zalaže za ujedinjenje spolja i iznutra. On je čovek koji se kreće napred u prosperitet, srećom imamo takvu osobu, Stevo će se prosvetiti razvoju države, izaberite Steva za predsednika države ”, rekao je Zaev.

Premijer je rekao da je Stevo Pendarovski zajednički kandidat za sve, dok je Siljanovska zastupnik samo jedne osobe, Mickovskog, te Mickovskog Gruevskog.

"Slede nas dva velika praznika Uskrs i pobeda Steve Pendarovskog. Pobedićemo ih 21. aprila, pobedićemo ih 5. maja, pobedićemo ih 21. septembra ako bude potrebno. Poraz je najbolja stvar koja se može desiti Siljanovskoj, jer će je spasiti od kandži Gruevskog", naglasio je Zaev.

Kurir.rs/Sloboden pečat

Foto: Sloboden pečat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track