Najnovije vesti

BOKI 13 NA INTENZIVNOJ NEZI: Prebačen u bolnicu zbog problema sa želucem
Foto: Youtube/Printscreen

afera reket

BOKI 13 NA INTENZIVNOJ NEZI: Prebačen u bolnicu zbog problema sa želucem

Severna Makedonija

Prvooptuženi u slučaju "Reket", rijaliti učesnik poznatiji kao Boki 13, zadržan je na lečenju u Gradskoj opštoj bolnici "8. septembar" u Skoplju.

Jovanovski je iz istražnog zatvora doveden na intenzivno odeljenje gradske bolnice zbog pogoršanog zdravstvenog stanja.

Direktor istražnog zatvora "Skoplje" Esad Rahić je rekao da je zatvorski lekar Jovanovskom u utorak uveče napisao uput za bolnicu odakle su obavešteni da će biti zadržan.

Prama informacijama iz bolnice, Jovanovski je zadržan jer postoji potreba da se obave dodatna ispitivanja zbog tegoba na koje se žali. Navedeno je i da je Boki 13 smešten na intenzivnu negu zbog sigurnosti, a ne zbog zdravstvenog stanja.

Branilac Saško Dukovski je pre desetak dana upozorio da je Jovanovski ozbiljno bolestan, da nema adekvatnu zdravstvenu negu i zatražio da bude hospitalizovan.

Prvooptuženi u aferi "Reket" se u pritovru u istražnom zatvoru nalazi od 15. jula i do sada je 25 puta vođen kod lekara, zbog problema koje ima kao posledicu operacije smanjivanja želuca.

Boki 13 je jedini od troje optuženih u "Reketu" koji se još nalazi u istražnom zatvoru, pošto su drugooptužena Katica Janeva i trećeoptuženi Zoran Milevski pušteni u kućni pritvor.

Početak suđenja za aferu "Reket" zakazan je za 3. decembar.

Kurir.rs/Beta Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...