Najnovije vesti

VETERINAR MANIJAK UBIJA PSE U ŠTIPU: Počeo da ih otima i iz kuća, evo zašto je NEDODIRLJIV!
Foto: Profimedia

bruka

VETERINAR MANIJAK UBIJA PSE U ŠTIPU: Počeo da ih otima i iz kuća, evo zašto je NEDODIRLJIV!

Severna Makedonija

Žena iz Štipa napisala je na svom Fejsbuk profilu da u domove ulazi ubica i ubija pse građana Štipa.

Pozvala je institucije da preduzmu mere za ova ubistva.

„Ubica kućnih ljubimaca počeo je da vodi naše pse od kuće. Bukvalno je uzeo mog psa iz hodnika i pucao u mene strelom. Gde u institucijama postoji zakon koji sprečava ovog ubicu? Nazvao me kurvom i svakakvim ružnim rečima. U Štipu postoji veterinar Krle. „Ubica, čudovište ulazi u naše domove i ubija naše pse, a ja sam se prijavio policiji i prijavio, nije mi dao psa, prikupio je još pet pasa za koje je rekao da će ih ubiti. Projavila bih ga da mogu, imam porodicu, a on je radio u policiji. Može da me ubije i ne odgovara “, piše zabrinuta žiteljka Štipa na svom Fejsbuk profilu, deleći ove fotografije i video snimke:

Očekivano, diskusija na tu temu razvila se nakon ove objave na Tviteru, nakon čega su mnogi napisali da se to već godinama dešava u gradu.

„Krsto Mitev napada pse  u Štipu, ovo traje već godinama. Ubija sve što nađe pred sobom, pa je počeo da ih uzima iz kuća. Njegova supruga radi u FVA, „porodici“ u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Niko ga nije uklonio, ni VMRO ni SDSM. Šta čoveka čini tako snažnim? „Zašto mu dozvoljavate da guta javni novac?“, Napisao je korisnik Tvittera Trpana (@NatalijaaaT) i dodao: „Prošle godine je ubio Brendu, pa je pretio aktivisti koji ga je prijavio. Vrebao ju je. Klasični manijak. Danas je verbalno napao ženu i pretio joj. Nije  se plašio prijave, prešao je sve granice, danas je ulovio 9 pasa, jedan već spava. na osnovi čega je zaključio da ove pse reba uspavati? Postoji zakon! "

Kurir.rs/Sloboden pečat

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...