PROCURIO SNIMAK PUTNIKA IZ AUTOBUSA SMRTI: Mnogi nisu ni slutili da im je to POSLEDNJE PUTOVANJE, tada su zadnji put viđeni ŽIVI!
Foto: Profimedia, Printscreen

užas

PROCURIO SNIMAK PUTNIKA IZ AUTOBUSA SMRTI: Mnogi nisu ni slutili da im je to POSLEDNJE PUTOVANJE, tada su zadnji put viđeni ŽIVI!

Severna Makedonija -

Tokom jučerašnjeg dana je u jezivoj nesreći poginulo 46 osoba, a turski mediji su objavili snimak ulaska makedonskih putnika u autobus, koji se nedugo nakon toga zapalio.

Ovaj snimak zabeležile su sigurnosne kamere hotela u Istanbulu u kojem su odseli putnici, a koji su posetili Tursku u sklopu vikend izleta koji je organizovala makedonska turistička agencija "Besa trans", prenose mediji.Na videu se jasno vidi kako putnici napuštaju hotel i zatim ulaze u autobus.

Da podsetimo, nesreća se dogodila u 2:00 na autoputu kod sela Bosnek, oko 40 kilometara južno od Sofije.

Autobus iz za sada nepoznatih razloga udario u jednu ogradu i potom počeo da gori. Put na kojem se dogodila nesreća, nedavno je renoviran sredstvima Evropske unije, čija je Bugarska članica od 2007. godine.

Vozač je poginuo na licu mesta tako da nije mogao da otvori vrata putnicima da izađu. Poginulo je i 45 putnika, a njih sedam koji su bili u zadnjem delu autobusa je uspelo da se spase. Među poginulima ima i maloletnika. U nesreći je izginula čitava porodica Ahmeti, majka otac i dva sina blizanca od 4 godine.

Kurir.rs/Mondo

bonus video:

02:04

JEZIVI SNIMCI IZ BUGARSKE! Zvaničnici užasnuti: Tragedija nije za gledanje, ČEKA SE NA IDENTIFIKACIJU POGINULIH

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track