SLIKA SE KO SULEJMAN VELIČANSTVENI, IMA LUX VILU U BG I NOSI GAĆE OD 188€: Albanac ne zna šta sve ima a u kući mu sve versaće!
Foto: Facebook Printscreen

albanac koji je zaintrigirao čitav balkan

SLIKA SE KO SULEJMAN VELIČANSTVENI, IMA LUX VILU U BG I NOSI GAĆE OD 188€: Albanac ne zna šta sve ima a u kući mu sve versaće!

Severna Makedonija -

SKOPLJE - Slika se kao Sulejman Veličanstveni, a u kući mu je sve "versaće", čak i on sam! Pre par godina kupio je lux vilu u Beogradu za 4 miliona evra, a važi za jednog od najbogatijih Albanaca na Balkanu.

Širom regiona Šenki Versaće poznat je po jedinstvenom stilu i u kući mu je sve u zlatu i sve "versaće" pošto je to marka koju prosto obožava i ne libi se da to pokaže i na društvenim mrežama.

Šenki poznat pod nadimkom Versaće živi u Severnoj Makedoniji ali je poznat i van granica te države.

Kad je reč i luksuznim automobilima, kućama, stanovima, skupom enterijeru, tu pare prosto ne žali, kupuje i šakom i kapom.

@shenkiversace

Villa versace patishka reka??

♬ Originalton - Linda

Gaće od 188 evra i čarape od 45 evra

Čak mu je i donji veš - čarape i gaće, naravno, "versaće", preneo je pre nekoliko godina Espreso.

I svaki svoj automobil je personalizovao čuvenom šarom pokojnog italijanskog kreatora koji je brutalno ubijen na stepeništu svoje luksuzne vile u Los Anđelesu 1997. godine.

Izrekao za Srbiju i Beograd što bi retko koji Albanac

Svojevremeno je rekao i sledeće:

- Nema šta, Srbija je prelepa, njena priroda ostavlja bez daha pa ću imati i gde da odmorim. Naravno, ono što je meni bitnije su prelepe devojke i noćni život Beograda. Zato sam i rešio da nađem kuću u kojoj ću moći da napravim najbahatije žurke kakve Srbi nisu videli - objasnio je Šenki.

- Moj nakit, kozmetika, posteljina, tepisi, zavese, posuđe... Apsolutno ne postoji ništa, a da nije brendirano!

Zato će i kafić koji planiram da otvorim biti uređen u stilu prepoznatljivog znaka Versaće, rekao je pre šest-sedam godina Šenki Maslani zvani Versaće.

Svoju želju je ostvario pa mu kafić izgleda ovako...

Kurir.rs/Facebook/Tik Tok

Bonus video:

04:47

Kako je Stanija zaradila prvih 100.000 evra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja