GODINAMA BILI U SVAĐI, A ONDA JE DOŠLO DO TRAGEDIJE: Stariji komšija (64) ubio mlađeg (34) pa izvršio samoubistvo
Foto: EPA Georgi Licovski

užas u demir kapiji

GODINAMA BILI U SVAĐI, A ONDA JE DOŠLO DO TRAGEDIJE: Stariji komšija (64) ubio mlađeg (34) pa izvršio samoubistvo

Severna Makedonija -

U Demir Kapiji se u utorak ujutru dogodilo ubistvo i samoubistvo, a ova vest je šokirala žitelje Demirkapije, ali i javnost celog tikveškog kraja.

Iz MUP-a je potvrđeno da su jutros dva tela pronađena u njihovim stanovima u zgradi u Demir Kapiji.

„Danas (16.5.2023. godine), u 06.50 časova, u PU Demir kapija prijavljeno je da su u sopstvenoj kući zatečni sa prostrelnim ranama. M. (34) i M. K. (72), oboje iz Demir Kapije. Lekar Hitne medicinske pomoći je konstatovao smrt obojice, a na licu mesta se vrši uviđaj u saradnji sa javnim tužiocem”, saopštio je MUP.

Prema nezvaničnim informacijama, postoji i oproštajno pismo koje je ostavio čovek koji je izvršio ubistvo, a potom samoubistvo. Do tragediji je došlo pošto je stariji muškarac posle prethodne svađe pucao u komšiju koji je živeo iznad njega u zgradi, a zatim se ubio.

SVR Veles saopštio je više detalja o događaju nakon završenog uviđaja, a meštani Demirkapija, uznemireni ubistvom i samoubistvom, kažu da se ne sećaju tako tragičnog incidenta u njihovoj opštini.

Navodno, komšije su već duže vreme imali nesporazume.

- Niko nije mogao da pretpostavi da će situacija toliko izmaći kontroli i da će se desiti takva tragedija! Dve porodice su zavijene u crno. Mlađi komšija još nije ni formirao svoju porodicu, a stariji je prolazio kroz težak period i suočavao se sa bolešću bliskog člana porodice. Svi smo u šoku, rekao je za „Fokus” još jedan komšija.

Šta se tačno dešavalo u zgradi i šta je prethodilo događaju, biće saopšteno tokom dana, saopštio je SVR Veles.

(Kurir.rs/Večer.mk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track