TUŽILAŠTVO O SPEKULACIJAMA DA SU VANJA I PANČE ZLOSTAVLJANI PRE UBISTVA: Obdukcija još uvek nije gotova, evo šta je naredni korak
Foto: printscreen MUP Severne Makedonije, Shutterstock

TUŽILAŠTVO O SPEKULACIJAMA DA SU VANJA I PANČE ZLOSTAVLJANI PRE UBISTVA: Obdukcija još uvek nije gotova, evo šta je naredni korak

Severna Makedonija -

Obdukcijski nalaz još nije gotov, a u toku je razmena informacija između tužioca koji vodi istragu vezanu za ubistva Vanje Đorčevske i Pančea Žežovskog.

To znači da spekulacije o navodnom zlostavljanju dvoje ubijenih padaju u vodu.

Više detalja će biti poznato kada nalaz bude gotov.

- Osnovno javno tužilaštvo Skoplje je u stalnoj komunikaciji i razmeni podataka sa Institutom za sudsku medicinu. Obdukcioni zapisnik još nije sastavljen i dostavljen tužilaštvu - rekli su iz Tužilaštva.

Oni dodaju:

- U toku je istraga o radnjama svih uključenih, za koje se svakodnevno prikupljaju usmeni i materijalni dokazi koji se međusobno upoređuju. Državno tužilaštvo apeluje da se tokom istrage ne šire neproverene informacije koje mogu naštetiti postupku, ali i dodatno uznemiriti javnost.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

09:18

MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA SEVERNE MAKEDONIJE PRED TEŠKIM OPTUŽBAMA Talevska UŽIVO IZ SKOPLJA: Da li su ZATAŠKALI ubistvo?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track