"DOLAZI GLAVNI DOKTOR" Zabeležena HIT SCENA na kardiologiji u Skoplju! PACIJENTI NI NE SLUTE KO IM SE MOTA OKO NOGU (VIDEO)
Foto: Instagram/skopje1mk

hit

"DOLAZI GLAVNI DOKTOR" Zabeležena HIT SCENA na kardiologiji u Skoplju! PACIJENTI NI NE SLUTE KO IM SE MOTA OKO NOGU (VIDEO)

Severna Makedonija -

Neverovatna scena zabeležena je na kardiologiji u Skoplju!

Jedna od pacijenata snimio je velikog pacova kako se opušteno šeta hodnikom bolnice ne obazirući se na prepunu čekaonicu ljudi koji čekaju pregled kod doktora.

- Napravite mesta, dolazi glavni doktor, pozdravlja vas kardiologija - piše korisnik koji je snimio pacova na klinici.

Snimak je postao hit na društvenim mrežama, komentari se samo ređaju, jedni su zgroženi s obzirom na to da je scena zabeležena u državnoj zdravstvenoj ustanovi dok drugi sve okreću na šalu.

- Nema doktora, nema termina, ali zato je bolnica puna pacova i bubašvaba - navodi jedan korisnik.

- Pogledajte kako se brinu o mačkama u Turskoj i da li imaju problem sa pacovima i miševima. A kod nas mačke nisu "higijenske" i onda prskaju otrove koji štete svima. Čovek je parazit na planeti - dodaje drugi korisnik.

- Bože, nije ovo za smejanje, već za plakanje - nadovezala se jedan korisnica.

Mladenci iz Trogira, podsetimo, krenuli su nedavno u potragu za savršenim kadrom za fotkanje, a baš kad su mislili da su ga pronašli ulicom je protrčao pacov, a odmah za njim i besni čovek sa metlom.

Bonus video:

01:47

PUNI SU PARAZITA, ZATO IH I ZOVU LETEĆI PACOVI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track