Sahranjen Aleksandar, žrtva petostrukog ubistva

Zuga u Makedoniji

Sahranjen Aleksandar, žrtva petostrukog ubistva

Planeta -
Na lokalnom groblju u skopskom naselju Radišani sahranjen je prvi od petorice ubijenih kod Smiljkovskog jezera

SKOPLJE - Na lokalnom groblju u skopskom naselju Radišani sahranjen je Aleksandar Naćevski, jedan od petorice ubijenih čija su tela nađena kod Smiljkovskog jezera u blizini glavnog grada Makedonije.

Na groblju u Radišanima biće sahranjeni Cvetančo Acevski i Filip Slavkovski, dok će četvrta žrtva Kire Tričevski biti sahranjen na mesnom groblju u susednom naselju. Četvorica ubijenih mladića starosti su od 18 do 22 godine, dok je 45-godišnji Borče Stevkovski sahranjen u rodnom selu Treševo.

U naselju Radišani uklonjene su blokade koje je postavilo lokalno stanovništvo, a i dalje su raspoređenje jake policijske snage, da bi sprečile eventualne incidente kojih je juče bilo nekoliko u tom delu grada. Policija i dalje radi na istrazi i poziva građane i javnost na strpljenje.

Za sada je saopšteno da je oko 50 osoba pozvano na razgovor u policijske stanice u Skoplju. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Makedonije rekli su da razgovori nisu obavljeni sa osumnjičenima, već sa osobama koje bi mogle imati neke informacije o ubistvu pet osoba na Smiljkovskom jezeru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track