Seks i tuča podigli gledanost Farme
Foto: Kurir štampano

Peti serijal ovog uzbudljivog rijalitija mnogi će dugo pamtiti

Seks i tuča podigli gledanost Farme

Stars -
Bilo je svega: Svađe, vređanje, psovanje, pesničenje, padanje u nesvest, nove veze i vođenje ljubavi u štali prikovali su gledaoce ispred ekrana
1 / 11 Foto: Kurir štampano

Peta sezona „Farme“ zabeležila je do sada nezapamćenu gledanost.Gledaoci u Srbiji i još deset zemalja četiri meseca bili su prikovani ispred televizijskih ekrana. Ove sezone bilo je svega: neki su se zaljubili, neki raskinuli, neki su imali seks, a bilo je i žestokog fajta. Kurir vam donosi neke od najzanimljivijih situacija koje su obeležile „Farmu 5“.

Trojkasara zavela ivana i akijaSara Trajanović sve vreme boravka na imanju nalazila se između dve vatre. S jedne strane bio je Ivan Marinković, a s druge Aki Marković. Iako je od početka bila bliska s bivšim mužem Goce Tržan, pojavljivanje Akija na žurki pomutio joj je mozak. Iste te večeri se ljubila s njim, a on je samo nekoliko dana kasnije opet došao na imanje. Njih dvoje su započeli vezu, zbog čega je Ivan bio ljubomoran. Aki je posle mesec dana izašao napolje, a Sara se brže-bolje vratila Ivanu, a od pevača je dobila šut-kartu.

Mrtav pijanEkrem mokrio po SlobiEkrem Jeverić već prve noći svog boravka na Farmi napravio je incident. Naime, mokrio je po Slobi Đurkoviću, koji je spavao. Ekrem je ustao iz kreveta kako bi obavio malu nuždu, skinuo je gaće i urinirao po pevaču. Kad je Sloba osetio da nešto kaplje po njemu, naglo je ustao iz kreveta i, iznerviran, isterao ga iz sobe. Pošto Jevrić zbog preterane doze alkohola nije znao šta radi, zvezda „Granda“ mu je oprostila.

http://www.youtube.com/watch?v=pSUAvp-oSDw
Žestok fajt Pobili se Miki i Vanila Miki Đuričić Marka Vanilu

Intimni činSeks među kravamaJelena Golubović i Čupo Kalač imali su seks na Farmi! I to u štali, na nekoliko metara od krava i koza. Produkcija iz samo njima znanih razloga to nije emitovala, ali je zato Kurir došao do snimka i to ekskluzivno objavio. Ljubavni čin nesuđenih verenika dogodio se jednog petka, posle žurke na kojoj je Čupo napio Jelenu. Pošto je ona spavala u štali, on joj se pred zoru pridružio i došlo je do seksa. Tokom „igrarija“ oni su pričali, a njihov dijalog prava je smejurija jer Jelena moli Čupu da mu kaže da li je doživeo vrhunac, a on joj odgovara da će joj reći sutradan.

http://www.youtube.com/watch?v=UwukVSSbsXI
Nove ljubavi Edin smuvao Jelenu, Boris Katarinu Edin Škorić Jelenu Jovanović, Boris Stamenković

BolestIgor Starović umalo da umreIgor Starović jedva je izvukao živu glavu kad je doživeo epileptični napad. Da nije bilo Edina Škorića, koji mu je prvi pritekao u pomoć, ko zna šta bi se sve dogodilo, jer pevač se prvi put u životu susreo sa ovom bolešću, zbog koje je završio u Urgentnom centru. Zbog napada njegovo učešće u rijalitiju se završilo. Igor se nije vratio na imanje, iako je to želeo, pošto su lekari procenili da bi ponovnim odlaskom u rijaliti ozbiljno ugrozio svoje zdravlje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track