KAO DA SMO VEĆ ŠAMPIONI

KLADIONICE PROMENILE PLOČU! SAD JE SRBIJA PRVI FAVORIT ZA ZLATO U KINI: Orlovi ispred Amera! Evo šta o tome kaže Aleksandar Đorđević (KURIR TV)

SP KINA -

Srpske sportske kladionice "orlove" smatraju prvim favoritima Mundobasketa u Kini.

Dok je u inostranstvu kvota na Amerikance i dalje najmanja, domaći bukmejkeri više veruju izabranicima selektora Aleksandra Đorđevića.

Međutim, i strane kladionice su rapidno povećale kvote na konačni uspeh ekipe selektora Grega Popovića u odnosu na početak Svetskog prvenstva, a značajno smanjile na naše košarkaše.

Doskorašnji favoriti "broj 1", tim NBA zvezda, nije delovao dovoljno ubedljivo u Kini, pa je sada kvota na njih porasla i u našim kladionicama iznosi oko 2,35. "Orlovi" donose najmanju zaradu jer se ulog množi sa koeficijentom 2,15 a pre samo mesec dana situacija je bila znatno različita.

Ameri su bili za kladionice neprikosnoveni favoriti dodeljujući im kvotu 1,4, dok se našim optimistima za prognozu na Srbiju nudila kvota 4,5 i 11,00 za Španiju. Ako bi se pogledale prve ponude za klađenje na pobednika u Kini onda bi se videlo da je startna pozicija za SAD bila kvota 1,1 i za Srbiju čak 15.

"Drago mi je, ali to je detalj koji ne sme da nas poremeti. Neke stvari nas ne dotiču", rekao je selektor Aleksandar Đorđević o postavljanju "orlova" na prvo mesto favorita.

Na pitanje da li je to realno, Đorđević je odgovorio:

"Ja se ne bavim time, nikada nisam ni listić ispunio"

U Srbiji su "orlovi" već postavljeni na najviši stepenik pobedničkog postolja...

"To nije dobro. Oni (Amerikanci) su najveći favoriti", zaključio je Aleksandar Đorđević.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track