Najnovije vesti

ONI KOJI VAS PLJUJU DA SU ZASLUŽILI NEŠTO U ŽIVOTU NE BI SEDELI ISPRED TV I KAO NAVIJALI ZA VAS: Ratko Varda imao šta da poruči Orlovima posle poraza od Argentine!
Foto: Starsport©

KRAH SRBIJE NA SP

ONI KOJI VAS PLJUJU DA SU ZASLUŽILI NEŠTO U ŽIVOTU NE BI SEDELI ISPRED TV I KAO NAVIJALI ZA VAS: Ratko Varda imao šta da poruči Orlovima posle poraza od Argentine!

SP KINA

Posle poraza Srbije od Argentine u četvrtfinalu u odbranu Orlova stao je Ratko Varda, bivši igrač Partizana.

- Glavu gore, momci. Ovo je jedna čarobna igra i kao u svakoj igri nekad pobediš nekad izgubiš. Izgubiš da bi znao gde si grešio i sledeći put daš sve od sebe da pobediš. Zaje*ite sve one koji pljuju jer da su zaslužili nešto u životu. Ne bi sedeli pored TV i kao navijali za vas, a jedva čekali da se ovako nešto desi da bi radili ono o čemu su najbolji – da pljuju! Niko od tih pljuvača ne zna šta znači odricanje od svega vama dragog. Nikad neće shvatiti jer ne vide dalje od pljuvačke - napisao je Ratko i u istom tonu nastavio:

foto: Sasa Pavlic

- Još jednom se takva atmosfera stvorila, da smo prvaci sveta bili još u julu mesecu. Ovo je sport, ovo je košarka i svi danas igraju košarku. Možda bi trebalo reći da neko nije uradio ono što treba, ali neću i ne smem. Ja sam samo navijač koji navija za Srbiju, a drugi neka rade svoj posao najbolje što mogu. Ja sam ponosan na sve vas jer znam šta je odricanje, da ne vidite porodicu, da niste prisutni kad vam se rodi dete ili ne daj bože kada izgubite nekog vama dragog. Sve da biste igrali za Srbiju. Kao što rekoh, ovo je čarobna igra i biće još prilika za zlato - ispisao je Varda na Instagramu.

kurir.rs / kurir sport 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja