Život je igra! Evo zašto je MaxBet u toj igri bez premca!
Foto: Promo

Život je igra! Evo zašto je MaxBet u toj igri bez premca!

Sport -

Još je Albert Ajnštajn rekao da je "život igra u kojoj prvo moraš da razumeš pravila, a zatim da igraš bolje od ostalih". I bio je u pravu. A MaxBet i razume pravila i igra bolje od ostalih. Prvo na šta pomislite na pomen imena MaxBet je klađenje, ali ovaj brend je mnogo više od toga. U ovo možete lako da se uverite. Dovoljno je da zavirite u njihove poslovne prostorije koje podsećaju na Google, probate njihovu „domaćinsku kafu“ u jednom od sportskih barova ili pročitate o projektima art fondacije.

foto: Promo

Zanimljivo, zar ne? No, krenimo redom.

Poslovni uspeh ovog giganta je očigledan – sa više od 350 miliona evra prihoda u 2019. godini i više od 2.500 zaposlenih, MaxBet igra značajnu privrednu ulogu u Srbiji i regionu.

Prema rečima predsednika grupe MaxBet Saše Marčete, iza svega stoji ideja, vizija, put i filozofija koju žive svi zaposleni. „Do rezultata kojim se ponosimo došli smo osećajem pripadnosti naših zaposlenim i pozitivnom opsednutošću klijentom. Taj rezultat se ogleda u petostrukom povećanju prihoda u odnosu na prethodne četiri godine. Slikovito rečeno, u prethodnoj godini smo imali više od milijardu online transakcija, a na svakih 1,5 sekundi se odigra jedan tiket različitih igara na sreću.“, kaže Marčeta.

foto: Promo

Da je MaxBet porodica mnogo više od samog biznisa i velikih brojeva, govori primer i bioskopa „Balkan“. Kroz upravljanje ovim spomenikom kulture, MaxBet želi da pokaže želju i učini napor da na sopstveni način učestvuje u procesu kontinuirane obnove Srbije.

foto: Promo

U svom sastavu MaxBet ima više kompanija: Dan plus international - priređivanje igara na sreću, Phoenix i Norebo – HORECA, MaxProtect - najsavremeniji fizički, tehnički i tehnološki vidovi bezbednosti i zaštite lica i imovine, Eldorado Exchange – menjački poslovi, poslovi platnog prometa i transfera novca i Art fondaciju "Saša Marčeta" koja sa svojim timom i umetničkom notom inspiriše sve ostale u grupaciji. „Različitost delatnosti kojima se bavimo nam omogućuje da diversifikujemo rizike, budemo inovativni, kreativni, drugačiji i hrabri. Uostalom, to i jesu postulati koje je osnivač i predsednik kompanije, gospodin Saša Marčeta stavio kao vodilje pred svoj tim. Danas smo partneri sa reputacijom u biznisima iz oblasti finansija, bankarstva, informacionih tehnologija, trgovine, usluga, ali i kao veliki poslodavac smatramo se partnerom Vlade Republike Srbije. Bez obzira na interkontinentalno širenje na nova tržišta, razumemo odakle smo potekli i gde nam je matica u koju nikada nećemo prestati da ulažemo.“, kaže Minja Bolesnikov, CEO MaxBet.

foto: Promo

Kao priređivača igara na sreću, MaxBet danas možemo videti na više od 300 lokacija u Srbiji, kao i na više od 100 lokacija u regionu, na tržištima Republike Srpske, Republike Severne Makedonije i Republike Crne Gore. MaxBet gejming aplikacija je omogućila sasvim novo igračko iskustvo za korisnike, a o tome najbolje svedoči podatak da svaka četiri minuta novi korisnik preuzme ovu aplikaciju. Kao odgovoran priređivač, MaxBet je veoma aktivan u prevenciji svih ponašanja koja se kose sa regulativom, ali i kulturom kompanije.

Aktuelni momenat MaxBet obeležava kao kompanija koja razvija svoju IT platformu, iz sopstvenih resursa, kao najveći kontent provajder u online gejmingu u Srbiji, ali i kao kompanija koja svakodnevno biva pozivana u nova partnerstva na najrazličitijim tržištima.

foto: Promo

Zaposleni ove kompanije vole da se pohvale činjenicom da je MaxBet prepoznata kao domaćinska kuća, dobar komšija kojeg možete sresti dok se zabavljate gledajući sportske prenose u njihovim sportskim barovima ili dok obedujete u nekom od MaxBet restorana – podatak da su njihovi klijenti uživali u više od dva miliona kafa u 2019. govori da znaju da skuvaju dobru domaćinsku kafu! Prisutni su u svačijem komšiluku gde u menjačnicama pružaju usluge platnog prometa ili menjačkih poslova. Kao kompaniji vam je potreban neki od vidova zaštite? MaxProtect će odgovoriti na svaki, pa i na taj vaš zahtev. „Sigurno je da je najlepše sresti se sa nama na nekom od događaja u bioskopu "Balkan" kojim upravlja upravo naša Fondacija. Neka bioskop sutra bude mesto okupljanja i vas i vaših saradnika. MaxBet vas poziva da se još bolje povežemo, da još više sarađujemo, da pronalazimo nove načine da kreiramo dodatnu vrednost. Naš tim vam obećava sjajne nove stvari.“, najavljuje predsednik grupe Saša Marčeta.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track