JUNAJTED - SITI Meridianbet ponuda - odaberi gazdu grada Mančestera po najboljoj kvoti!
Foto: AP

JUNAJTED - SITI Meridianbet ponuda - odaberi gazdu grada Mančestera po najboljoj kvoti!

Sport -

Mančester junajted dočekaće gradskog rivala Siti u 29. kolu Premijer lige, domaći imaju znatno veći motiv, ali treba li veći za oba tima od gazdovanja u gradu?

Meridianbet kvote kažu sledeće - kec je 4.70, dvojka 1.70, a "iks" 4.10.

A šta kaže tabela? Siti je drugi s 57 bodova, čak 25 manje od vodećeg Liverpula, a sedam više od prvog pratioca Lestera, koji je trenutno treći. S druge strane, Junajted je na samo tri boda od mesta koje vodi u Ligu šampiona ove sezone, a na kom je Čelsi.

Dva puta je Junajted slavio protiv gradskog rivala ove sezone, oba puta u gostima, na "Etihadu", jednom u PL, jednom u Liga kupu. Ko zna, možda je vreme i za pobedu kod kuće!

Ako verujete u "đavole", koje će u odsustvu nekolicine povređenih igrača predvoditi Antoni Marsijal, Meridianbet ima sjajnu ponudu za vas - gol i asistencija Francuza po moćnoj kvoti 18!

Opet, ako ste mišljenja da će "građani" odneti pobedu, nije problem, a nije ni problem ako smatrate da će Serhio Aguero biti strelac. Ukoliko sjajni Argentinac postigne gol, a to se dogodi do 15. minuta, Meridian to plaća po sjajnoj kvoti 12!

Ostale zanimljive igre, a mnogo ih je kad je ovaj susret u pitanju, možete pronaći u specijalu na sajtu Meridianbet!

Dakle, nedelja 17.30, "Teatar snova" ili "Old Traford", veliki derbi grada Mančestera. Začinite ga tiketom u Meridian kladionici, otvorite pivo i uživajte u najboljem fudbalu i kvotama!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track