KO ĆE DALJE U LIGI ŠAMPIONA? Liverpul - Atletiko, PSŽ - Dortmund i Meridianbet: Budi deo spektakla!
Foto: AP

KO ĆE DALJE U LIGI ŠAMPIONA? Liverpul - Atletiko, PSŽ - Dortmund i Meridianbet: Budi deo spektakla!

Sport -

Nakon Atalante i Lajpciga, put u četvrtfinale Lige šampiona traže pobednici dvomeča Liverpul - Atletiko Madrid i PSŽ - Dortmund. "Jorgandžije" i "milioneri" imaju prednost pred revanše.

Branilac pehara, Liverpul, poražen je u Madridu sa 1:0. Deluje da je pred "crvenima" lak zadatak, Meridianbet kvote kažu sledeće: kec 1.60, "iks" 3.90, dvojka čak 6.15.

Ipak, forma čete Jirgena Klopa nije kao u većem delu sezone, imaju čak tri poraza u poslednjih pet utakmica, a Atletiko nikad ne treba potceniti.

Opet, ako mislite da će Liverpul rano anulirati prednost gostiju, a da će strelac biti, recimo, Bobi Firmino - Meridian vas časti fenomenalnom kvotom 18!

S druge strane, znamo da Anhel Korea igra sjajno, nosi na svojim plećima Atleti. Ukoliko on asistira saigračima za gol na "Enfildu", čeka vas kvota 5.50, a ako to uradi dva i više puta - fantastična kvota 30!

Biće zanimljivo u gradu Bitlsa ove srede, u to nema sumnje... Jedva čekamo!

PSŽ bez publike, zbog straha od širenja koronavirusa, dočekuje Dortmund. Slavio je nemački velikan sa 2:1 u prvoj utakmici, čini se da je pred Parižanima dosta težak zadatak.

Meridianbet kvote za utakmicu na "Parku prinčeva" su sledeće: kec 1.85, remi 4.30, dvojka 3.70.

Borusiju predvode mlade snage, tu su pre svega Džejdon Sančo i Erling Haland, videćemo da li i sada mogu da sruše "svece". Tako vam Meridianbet nudi sledeće: gol i asistencija Sanča po sjajnoj kvoti devet. Možda Haland daje gol glavom? Naplatite to po kvoti 12!

Gde je Nejmar tu su penali, da se malo i našalimo. Ako mislite da će ih biti više od dva na ovoj utakmici, čela vas kvota 15. Vredi probati, zar ne?

Ostale veoma interesantne igre, a ima ih pregršt, potražite na sajtu Meridianbet!

Nema dileme da će i u Parizu, kao i u Liverpulu, biti dobra utakmica, iako podrške s tribina neće biti, a ko će dalje - procenite sami i pravac Meridian da svoj osećaj i znanje naplatite!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track