Mozzart daje najveće kvote: Ajaks 1,53, Lester 1,68, Hamburger 1,70
Foto: EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Mozzart daje najveće kvote: Ajaks 1,53, Lester 1,68, Hamburger 1,70

Sport -

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Nema ovog četvrtka Lige Evrope, ali lopta se kotrlja širom Starog kontinenta. U žiži su nacionalna prvenstva, sledi nam foto-finiš sezone u većini liga. Bukmejkeri Mozzarta i danas su bili široke ruke, nude tri kvote koje su najveće na svetu. Izbor su kečevi na Ajaks u Erediviziji i Lester u Premijer ligi i dvojka na Hamburger u Cvajti.

Nigde nećete moći da nađete veće kvote. Proverite, stvarno je tako! Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

AJAKS – UTREHT (ČETVRTAK, 18.45), KEC 1,53

Ajaksu se smeši dupla kruna u Holandiji. Proteklog vikenda je osvojen kup posle trijumfa protiv Vitesea sa 2:1, a blizu je i pehar u Erediviziji. Matematički, pet bodova u narednih šest utakmica nedostaju Dušanu Tadiću i kompaniji da odbrane tron. Prilika za nova tri boda je gostovanje Utrehta. Gosti u Amsterdam stižu posle poraza na svom terenu od Fajenorda (1:2). I dalje su u igri za plej-of. Domaćin će biti lišen usluga suspendovanog golmana Andrea Onane i povređenog Dejlija Blinda. Ova dva tima uglavnom igraju utakmice na veliki broj golova. Na šest od poslednjih sedam bilo je 3+. Krajem prošle godine u šesnaestini finala Kupa Holandije Ajaks je na svom terenu pobedio Utreht sa 5:4. U prvom delu Eredivzije Kopljanici su pobedili današnjeg rivala u gostima sa 3:0, a u listu strelaca se upisao i srpski reprezentativac Dušan Tadić.

SANDHAUZEN – HAMBURGER (ČETVRTAK, 20.30), DVOJKA 1,70

Nova sezona – stara boljka za Hamburger. Tokom sezone je u vrhu, na mestu koje znači povratak u Bundesligu, a onda u finišu Cvajte krah. Ekipa iz velike nemačke luke je prvo ispustila tri gola više u Hanoveru (od 3:0 do 3:3), a u prošlom kolu je poražena na svom terenu od Darmštata (1:2). Grojter Firt je na drugom mestu pobegao četiri boda, pa je ovo šansa za tim iz Hamburga da se opet umeša u borbu za direktan plasman u Bundesligu. Neće biti lako gostima jer se Sandhauzen bori za opstanak. Trentuno je pretposlednji, ali ima čak tri utakmice manje od konkurenata. U prvom delu šampionata Hamburger je na svom stadionu bio bolji, slavio je sa 4:0.

LESTER – VBA (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,68

Lester
foto: EPA-EFE/Neil Hall

Lisice su se plasirale u finale FA kupa, ali padaju u Premijer ligi. Posle dva vezana poraza mesto u Ligi šampiona je ugroženo. VBA je živnuo u finišu sezone, ali samo čudo može da ga spasi nove selidbe u Čempionšip. Lester ne želi da ponovi grešku iz prošle sezone kada im je Mančester Junajted u foto-finišu preoteo mesto u elitnom takmičenju. Trenutno klubovi od treće do sedme pozicije (Lester, Čelsi, Vest Hem, Totenhem, Liverpul) staju u tri boda što garantuje paklenu borbu za Ligu šampiona do kraja sezone. Klubu sa King Pauer stadiona faliće od ranije povređeni Harvi Barns i Džejms Džastin, a mogao bi u tim da se vrati Rikard Pereire. Menadžer tima iz Bigmingema Sem Olerdajs neće moći da računa na povređene Roberta Snodgrasa i Kirana Gibsa, ali će na raspolaganju biti oporavljeni Ajnsli Mejtland Najls. Opširniju najavu meča pročitajte OVDE.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track