SERVIS ZA BUDUĆE ŠAMPIONE – NAJBOLJI IZ BESPLATNE ŠKOLE ODBOJKE NA KAMPU KOD ROSIĆA I ATANASIJEVIĆA
Foto: Fijat Promo

SERVIS ZA BUDUĆE ŠAMPIONE – NAJBOLJI IZ BESPLATNE ŠKOLE ODBOJKE NA KAMPU KOD ROSIĆA I ATANASIJEVIĆA

Sport -

Mozzartova ideja o besplatnim školama sporta je sjajna, drago mi je što su najbolje poslali baš na naš kamp, gde će s njima raditi najbolji treneri”, kaže Atanasijević.

Kako da unapredim skok, kako da budem bolja, da li da promenim poziciju… samo su neka od pitanja koja se svakog leta postavljaju Aleksandru Atanasijeviću i Nikoli Rosiću u Play Volley kampu. Proslavljeni reprezentativci Srbije i ove godine se u Vrnjačkoj Banji druže sa 300 učesnika, među kojim su i najbolje polaznice Mozzartove besplatne škole odbojke. Svi oni dobili su priliku usavrše svoju igru i pitaju asove sve što ih zanima.

Podsetimo, u saradnji sa legendarnim sportistima i osvajačima medalja, kompanija Mozzart je proletos pokrenula veliki projekat Besplatnih škola sporta, a oko 300 dece je dobilo šansu da se oproba na fudbalskom, odbojkaškom, košarkaškom i rukometnom terenu, bez plaćanja članarine.

Mozzart
foto: Fijat Promo

“Mozzartova ideja o besplatnim školama sporta je sjajna, drago mi je što su najbolje poslali baš na naš kamp, gde će s njima raditi najbolji treneri”, kaže Atanasijević i dodaje da je ove godine primetan mnogo veći broj devojčica, što ne čudi ako se pogledaju uspesi naše ženske reprezentacije.

Prisećajući se svojih početaka, on objašnjava:

“Nisam nikad razmišljao da ću se jednog dana naći u reprezentaciji ili da će mi odbojka biti posao. Uživao sam u svakom treningu i gledao da se zabavljam što više, možda mi je to i omogućilo da se svakog dana pojavim srećan na terenu i da dan danas nakon 20 godina uživam kao prvog dana”.

Njegov dugogodišnji saigrač i partner na kampu Nikola Rosić saglasan je da je ljubav u sportu pokretačka snaga.

“Najbitnije je da vole ono što rade, da uživaju u odbojci i budu istrajni. Snovi se mogu ostvariti, samo treba biti uporan”, zaključuje Rosić.

Mozzart
foto: Fijat Promo

Za kraj oni kažu da će biti najverniji navijači naših odbojkašica na Olimpijskim igrama u Tokiju, a veliki broj devojčica sa kampa sanja da krene stopama naših šampionki.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track