Mozzart daje najveće kvote na svetu: Alžir 2,50, Roma 1,40, Galatasaraj 1,85 Nigde nećete da nađete veće
Foto: EPA

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Alžir 2,50, Roma 1,40, Galatasaraj 1,85 Nigde nećete da nađete veće

Sport -

Bogata fudbalska ponuda. Ovog četvrtka su na programu mečevi u brojnim takmičenjima širom Evrope, kao i Afrički kup nacija. Bukmejkeri Mozzarta spremili su tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu, po jednu sa šampionata na Crnom kontinentu, iz Kupa Italije i Superlige Turske. Proverite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

OBALA SLONOVAČE - ALŽIR (ČETVRTAK, 17.00), DVOJKA 2,50

Dan odluke za aktuelnog šampiona Afrike, Alžir. Pustinjske lisice su osvojile samo jedan poen iz prva dva kola Kupa afričkih nacija, pa ih danas samo pobeda ostavlja na turniru u Kamerunu. Posle remija sa Sijera Leoneom (0:0) Ekvatorijalna Gvineja je nanela Alžircima prvi poraz (1:0), ne samo na turniru, nego i od 2019. godine. Prekinut je Pustinjskim lisicama niz od čak 28 mečeva bez poraza u svim takmičenjima. Sada osvajač Arapskog kupa mora da se vadi protiv najjačeg rivala u grupi, Obale Slonovače, koja je osvojila četiri poena iz prva dva kola. Slonovi su već obezbedili prolaz, makar završili i treći, jer će sigurno da se nađu među četiri najbolje trećeplasirane selekcije iz svih grupa. Alžir bi mogao da bude treći i u slučaju remija, ali onda bi bio eliminisan, a dalje bi prošla Komorska Ostrva, koja su grupnu fazu završila sa tri poena. Alžir i Obala Slonovače su se sastali poslednji put u četvrtfinalu KAN 2019. godine. Tada je posle 120 minuta bilo 1:1, a Pustinjske lisice su prošle dalje posle penala i naposletku osvojile turnir.

ROMA - LEĆE (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,40

Jedan od najboljih fudbalskih trenera 21. veka, Žoze Murinjo, nije osvojio nijedan trofej još od 2017. godine, kada je sedeo na klupi Mančester Junajteda. Kako je jasno da je njegova Roma ispala iz konkurencije za titulu, očekujemo da će jako da napadne veliki rezultat u Kupu Italije i Ligi konferencije, preostala dva takmičenja na kojima učestvuje. Vučici će Leće da bude rival u osmini finala nacionalnog kupa, a moraće da bude oprezna iako je reč o drugoligašu. Leće je u dobroj formi, pobedio je na tri od poslednje četiri utakmice u Seriji B, što ga je dovelo u poziciju da se bori za povratak u elitni rang. U kupu je već eliminisao jednog prvoligaša, Speciju (2:0), dok je Roma do sada bila slobodna. Seriju od tri utakmice bez pobede Rimljani su prekinuli prošlog vikenda trijumfom nad Kaljarijem. Protiv Lećea nisu igrali od februara 2020. godine, kada su ga savladali sa 4:0. Bila je to njihova osma pobeda na poslednjih devet okršaja. Slavljenik na današnjem meču u četvrtfinalu ide na Inter.

GALATASARAJ - KASIMPAŠA (ČETVRTAK, 18.00), KEC 1,85

Bizarna situacija u kojoj se nalazi aktuelni vicešampion Turske, Galatasaraj. Trenutno je 13. na tabeli Superlige sa 27 poena iz 21 utakmice. Vezao je tri poraza i trenutno je bliži zoni ispadanja nego plasmanu u Evropu. Prvi tim koji je ispod crte je upravo Kasimpaša, koja zaostaje šest poena za istanbulskim Lavovima. Za razliku od Galate, gosti su u dobroj formi, zabeležili su tri uzastopna trijumfa i tako popravili sebi šansu da ostanu u ligi. Zbog svega toga crveno-narandžasti ne smeju da kiksnu danas protiv gradskog rivala. Savladali su Kasimpašu na 10 od 12 mečeva koje su odigrali na svom stadionu u Istanbulu. Zanimljivo, nikada nije viđen remi između ova dva tima na Nefu. Zato, krajem avgusta u jedinom okršaju ove sezone, bilo je 2:2 na stadionu Kasimpaše.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track