Mogu li Vlahović i Juventus da sruše Viljareal i najveću kvotu na svetu?
Foto: Profimedia

Mogu li Vlahović i Juventus da sruše Viljareal i najveću kvotu na svetu?

Sport -

Koeficijent 2,75 na pobedu Žute podmornice protiv Stare dame najjači u Mozzartu

Uzbuđenje dostiže vrhunac povratkom Lige šampiona na listu, a bukmejkeri Mozzarta ne miruju. Za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Jedna od njih rezervisana je za centralni meč dana. Viljareal je domaćin Juventusu u prvom duelu osmine finala najjačeg takmičenja na Starom kontinentu, u jednom od najintrigantnijih duela čitave runde. Kao osmom favoritu za osvajanje "ušatog pehara" (kvota 25,0) veće šanse za napredovanje u četvrtfinale daju se Staroj dami, ali je to bio slučaj i u poslednja dva izleta torinskog tima u ovoj fazi - protiv Liona i Porta - pa nije uspeo da opravda epitet favorita. To će pokušati da "reprizira" i Žuta podmornica, koja je šestoplasirana u domaćem takmičenju, ali je u poslednjih mesec dana uhvatila više nego pristojnu formu. Namere bi mogao da joj osujeti srpski napadač Dušan Vlahović, koji debituje u Ligi šampiona i imaće glavnu ulogu u navali Juventusa.

Mozzart nudi najjači koeficijent i na slavlje Čelsija protiv Lila. Plavci su, reklo bi se, dobro prošli u žrebu, a čitav posao mogli bi da završe večeras u Londonu.

VILJAREAL - JUVENTUS (UTORAK, 21.00), KEC 2,75

Viljareal je pravo igranja u osmini finala Lige šampiona izborio tek u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona. U odlučujućoj utakmici Podmornica je pobedila Atalantu u gostima (3:2) i prošla u nokaut fazu prvi put od 2009. Na turniru La Lige, puleni Unaja Emerija zabeležili su 10 pobeda i devet remija u 25 kola, pa sa 39 bodova drže šesto mesto na tabeli. U poslednjem meču domaćini su pobedili Granadu (4:1). Juventus je ove godine neuspešno startovao u šampionatu Serije A, ali je oko sredine sezone uspeo da povrati svoje mesto među prva četiri. U 26 kola aktuelnog šampionata momci Masimilijana Alegrija zabeležili su 13 pobeda i osam nerešenih ishoda, što im je donelo 47 bodova i četvrto mesto na tabeli. U poslednja dva susreta Stara dama je igrala nerešeno sa Atalantom (1:1) i Torinom (1:1).

ČELSI - LIL (UTORAK, 21.00), KEC 1,37

Branilac titule Lige šampiona imao je uspešnu grupnu fazu u aktuelnom takmičenju. Čelsi je zauzeo drugo mesto, izgubivši samo od Juventusa. Uspešno su Plavci prošli sve faze Liga kupa Engleske, gde su u polufinalu dva puta pobedili Totenhem, a za nedelju dana će igrati u odlučujućoj borbi za trofej protiv Liverpula. U Premijer ligi igrači Tomasa Tuhela ostvarili su 14 pobeda i osam nerešenih ishoda, imaju 50 bodova i zauzimaju treće mesto na tabeli. U poslednjem meču Čelsi je pobedio Kristal Palas (1:0). Lil je ove sezone samouveren bio jedino u grupnoj fazi Lige šampiona, gde je uspeo da iza sebe ostavi Sevilju, Salcburg i Volfzburg. Kampanja u Kupu Francuske za Doge se završila neuspehom, dok u šampionatu Lige 1, igrači Žoslena Gurveneka posle 25 kola imaju po devet pobeda i remija, sakupili su 36 bodova i drže tek 11. mesto na tabeli. Doge su u poslednjoj utakmici remizirale sa Mecom (0:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track