DVOJKE NA ANDERLEHT I SPORTING SU NAJVEĆE NA SVETU
Foto: EPA/Stephanie Lecocq

DVOJKE NA ANDERLEHT I SPORTING SU NAJVEĆE NA SVETU

Sport -

Mozzart nudi na velikana iz Brisela koeficijent 1,75, na lisabonske Lavove – 1,55, a tu je i kec na Bajer iz Leverkuzena protiv Arminije iz Bilefleda – 1,45

Danas ključa. Ponuda fudbalskih mečeva je velika, prava poslastica za kladioce. Bukmejkeri Mozzarta izabrali su za subotu tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju je kec na Bajer iz Leverkuzena protiv Arminije iz Bilefelda i dvojke na Anderleht protiv Levena u belgijskoj Župiler ligi i lisabanski Sporting u Maritimu.

Duel portugalske Primeire, Maritimo – Sporting (19.00) možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com.

LEVEN – ANDERLEHT (SUBOTA, 20.45), DVOJKA 1,75

Velikan iz Brisela je u formi, vezao je tri trijumfa u šampionatu Belgije i hita za mestu u plej-ofu i nastavak borbe za krunu sa gradskim rivalom Unionom, prvakom Klub Brižem i Antverpenom. Četa Vensana Kompanija u proseku daje više od dva gola po meču (60 na 28 utakmice). Samo je Union postigao dva pogotka više na kontu. Anderleht danas gostuje Levenu, timu iz sredini tabele. Domaćin je imao sjajnu seriju, tri trijumfa u nizu, ali je prethodne nedelje zaustavljen na gostovanju Sint Trojdenu. U prvom delu šampionata u Briselu, Anderleht nije uspeo da pobedi Leven, bilo je 2:2. Najveći belgijski klub nije dobio današnjeg rivala na tri poslednja meča.

MARITIMO – SPORTING L. (SUBOTA, 19.00), DVOJKA 1,55

Šampion Portugalije je za petama lideru Portu koji ima šest bodova više. Lisabonski Lavovi sakupili su 10 bodova u prethodna četiri kola, a danas četa Rubena Amorima gostuje Maritimu, ekipu iz sredini tabele. Domaćin je dobio samo jedan meč u poslednjih pet kola, pa gosti imaju ulogu favorita. U prvom delu šampionata, Sporting je na svom terenu dobio današnjeg rivala sa 1:0, a gol za tri boda delo je Španca Pedra Pora u osmom minutu sudijske nadoknade, i to iz penala. Na tri prethodna meča ovih timova, Lavovi su slavili. Maritimo je pobedio ekipu iz Lisabona početkom prošle godine na svom terenu sa 2:0 u osmini finala Kupa Portugalije.

BAJER LEVERKUZEN – ARMINIJA BILEFELD, KEC 1,45

Farmaceuti su trenutno na trećem mestu u Bundesligi, poziciji koje vodi u Ligu šampiona. Posle četiri vezana poraza Leverkuzen je poklekao prošle nedelje u Majncu (2:3). Prilika za popravni je duel sa Arminijom koja se bori za opstanak. Povratnik u elitni rang nemačkog fudbala ima tri boda više od Augzburga, koji je na mestu koje vodi Cvajtu, pa i dalje strepi za status u najboljem društvu. Problem za domaćina je povreda Čeha Patrika Šika. Visoki napadač je doživeo peh u Majncu prošle nedelje i neće igrati na Baj areni. U prvom delu šampionata, Bajer je bio raspucan u Bilefeldu. Slavio je sa 4:0, a Šik je dao dva gola. Na poslednje tri utakmice ovih timova dolazio je tip GG3+.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track