SVE NA JEDNOM MESTU: Liga nacija se najbolje prati uz NAJVEĆE KVOTE I BONUSE u Meridianu
Foto: Shutterstock

SVE NA JEDNOM MESTU: Liga nacija se najbolje prati uz NAJVEĆE KVOTE I BONUSE u Meridianu

Sport -

Neverovatan BONUS i iPhone 13 su na samo nekoliko pravih koraka od vas!

Kao što je trend u prethodnih nedelju dana, Liga nacija je u totalnom fokusu celokupne evropske fudbalske javnosti. Tako nešto predstavlja idealan podstrek da svojim korisnicima pripremi najjaču sportsku ponudu.

Na proverenom mestu, meridianbet.rs, možete pronaći sve što je potrebno za takmičenje kao što je Liga nacija, a ako kojim slučajem još uvek nemate otvoren korisnički nalog, onda ste na pravom mestu.

Pre nego što pređemo na najveće kvote na Balkanu, želimo da vam otkrijemo kako možete da budete na samo jedan korak od vrhunske ponude za sportsko kladjenje. A pritom i da dobrano profitirate.

KLADI SE – PREUZMI 500 RSD + iPhone 13!

Zvuči kao san, ali veoma brzo ćete shvatiti da je u pitanju java.

Svaki novi registrovani korisnik na meridianbet.rs dobija NEVEROVATNIH 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online kladjenje, ali i mogućnost da uđe u trku za iPhone 13.

Kako biste imali najnoviji iPhone telefon sve što je potrebno jeste da do 30. juna odigrate najviše tiketa sa minimalnom uplatom od 100 RSD!

Kada ste se uverili da nije moglo jednostavnije, onda nema čekanja. Zgrabite bonus i pravac konstrukcija tiketa uz pomoć najbolje ponude za Ligu nacija u regionu.

KLADI SE – PREUZMI 500 RSD + iPhone 13!

AUSTRIJA – FRANCUSKA, petak 20.45

Tipovi i kvote: kec 4.30, iks 3.40, dvojka 1.85

Reprezentacija Francuske nikako da uhvati zalet u novom izdanju Lige nacija. „Galski petlovi“ imaju poraz i remi, što znači da je vreme za popravni. Rival je Austrija koja iza sebe ima polovičan učinak, ali uz pokazan zavidan nivo fudbalskog umeća.

Francuzi će stvarno morati da se pomuče ako žele da preknu negativnu seriju. Da li je realno očkivati da se tako nešto desi već danas?

Predlog za igru: 2&3+

Kvota u Meridianu: 3.35

MAĐARSKA – NEMAČKA, subota 20.45

Tipovi i kvote: kec 6.60, iks 4.10, dvojka 1.45

Nešto slično kao i u slučaju Franncuza, reprezentacija Nemačke nije na prepoznatljivom nivou u Ligi nacija. „Panceri“ imaju dva remija, ali sada je pred njima duel sa objektivno salbijim rivalom.

Da li će meč sa Mađarskom, koja je pokazala solidan fudbal do sada, biti prekretnica za Nemce?

Predlog za igru: 2-2

Kvota u Meridianu 2.10

KLADI SE – PREUZMI 500 RSD + iPhone 13!

ENGLESKA – ITALIJA, subota 20.45

Tipovi i kvote: kec 1.75, iks 3.35, dvojka 4.20

Pred nama je repriza finala Evropskog prvenstva iz 2021. godine. Kao i tada, Englezi su favorit, isključivo zbog domaćeg terena. Ali, kada pogledamo trenutnu formu, možemo zaključiti da „azuri“ imaju svoje šanse.

Na koga vi tipujete u ovom evropskom klasiku?

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.95

HOLANDIJA – POLJSKA, subota 20.45

Tipovi i kvote: kec 1.55, iks 3.85, dvojka 5.20

Nakon nešto slabije partije protiv Velsa, Holandija je ipak uspela da održi pobednički niz u Ligi nacija. To svakako ne ide u prilog Poljacima, koji su u prošlom kolu deklasirani od Belgije rezultatom 6:1.

Međutim, bez obzira na prethodne rezultate, treba dobro obratiti pažnju na pomenuti par, svašta može da se dogodi...

Predlog za igru: 1&GG

Kvota u Meridianu: 3.60

KLADI SE – PREUZMI 500 RSD + iPhone 13!

SLOVENIJA – SRBIJA, nedelja 20.45

Tipovi i kvote: kec 3.65, iks 3.25, dvojka 2.05

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija nakon dva meča na domaćem terenu, nastavljaju seriju od dva gostovanja.

„Orlovi“ će ponovo na megdan Sloveniji, koja je prethodne nedelje doživela debakl u Beogradu. Međutim, to ne znači da naši reprezentativci imaju prostora za opuštanje. Prvo poluvreme meča u Beogradu nas uči da je sve moguće...

Predlog za igru: 2&2+

Kvota u Meridianu: 2.70

*Napomena: kvote su podložne promenama!

IGRAJ ZA KATAR - SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track