Crvena zvezda, Vojvodina i Radnik jure najveće kvote na svetu
Foto: Starsport

Crvena zvezda, Vojvodina i Radnik jure najveće kvote na svetu

Sport -

Najjači koeficijenti već od prvog kola u Mozzart Bet Superligi

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su tri kvote za sve utakmice današnjeg programa Mozzart Bet Superlige.

Promo kvote su jedinica na aktuelnog prvaka Srbije Crvenu zvezdu, koja u odbranu trona kreće protiv niškog Radničkog, sa kojim nije imala problema proteklih godina i gotovo redovno ga je pobeđivala. Takođe, kec na Vojvodinu u sudaru sa Napretkom, odnosno jedinicu na Radnik protiv Mladosti GAT, novog člana Mozzart Bet Superlige.

CRVENA ZVEZDA - RADNIČKI (NEDELJA, 20.00), KEC 1,15

Aktuelni šampion Srbije Crvena zvezda dočekuje Radnički iz Niša na startu Mozzart Bet Superlige. Domaći tim je veliki favorit i čini se sa dobrim razlogom. Ekipa se nije mnogo promenila u prelaznom roku. Nosioci su ostali na okupu, a stigla su pojačanja u vidu Bukarija i Kangve. Što se tiče gostujućeg tima, niški Radnički je prethodni pohod završio na visokoj 4. poziciji, ali sa čak 49 bodova manje od Crvene zvezde. Radnički nikada u bliskoj prošlosti nije bio pristojan rival na ovom meču. Tako je u poslednjih 18 međusobnih susreta u ligi ostvario jedan remi i upisao 17 poraza.

VOJVODINA - NAPREDAK (NEDELJA, 20.00), KEC 1,80

Srbija će sledeće sezone imati pet klubova u evropskim takmičenjima, i zbog toga su mnogi klubovi ovog leta uložili velika sredstva, a jedan od njih je Vojvodina. Za trenera je doveden Milan Rastavac, koji je u Grčkoj imao odlične rezultate. Što se tiče igrača, zadržani su skoro svi kvalitetni aduti, a stiglo je nekoliko kvalitetnih igrača. Ambicija Voše je da osvoji Kup Srbije ili završi sezonu makar na trećem mestu, a pobeda na startu šampionata bila bi od velike koristi u tom pohodu. Na drugoj strani je Napredak, koji je promenio trenera i mnogo igrača. Dolazak Dušana Đorđevića u Lazarev grad može se protumačiti kao dobar znak za Kruševljane, koji žele iskorak u odnosu na minulu kampanju. U poslednjih 10 utakmica između ova dva kluba Vojvodina je pobedila šest puta, a Napredak tri. Takođe, Voša je u Novom Sadu četiri puta uzastopno savladala Napredak.

RADNIK - MLADOST GAT (NEDELJA, 20.00), KEC 2,05

Radnik sa novim kormilarom Aleksandrom Lintom kreće u sezonu, u kojoj ima velike ambicije. U Surdulici su prošle sezone relativno uverljivo sačuvali superligaški status, a prema najavama iz kluba, ove pucaju na plej-of. I nije to prazna priča, ima Radnik sasvim solidan superligaški tim, otišao je samo Nikola Radmanovac, mada je Vuk Mitošević povređen za početak sezone, ako klub reši "problem" bonus igrača imaće šta da kažu. Ne zaboravimo da su prošle sezone Surduličani jedini mučili Crvenu zvezdu. S druge strane je novajlija Mladost GAT, koji je bio dominantan u Prvoj ligi Srbije, mada bez najboljeg strelca Milana Vidakova, koji se vratio u Vojvodinu. Pa opet, nije baš da Mladost nije odgovorila. Naprotiv, pod patronatom građevinske kompanije GAT dovedeni su neki provereni superligaški džokeri. Naravno, opstanak je prvi cilj, ali nije to tim koji se unapred otpisuje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Promo - tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track