ROMARIO: Sep Blater je lopov i korumpirani kučkin sin
Foto: Reuters

Bez dlake na jeziku

ROMARIO: Sep Blater je lopov i korumpirani kučkin sin

Brazil 2014 -
Moramo da navijamo da Brazil osvoji takmičenje na terenu jer smo već izgubili van njega, rekao je Romario

RIO DE ŽANEIRO - Jedan od najboljih brazilskih i svetskih fudbalera svih vremena, Romario (48) bez dlake na jeziku govorio o čelnicima Međunarodne kuće fudbala (FIFA) za brazilske medije.

Romario, koji je sa Brazilom bio prvak sveta 1994. godine, posebno je apostrofirao dvojicu vodećih ljudi, predsednika Sepa Blatera i generalnog sekretara Žeroma Valkea.

"Generalni sekretar Žerom Valcke je jedan od najvećih reketaša u svetu sporta. Ucenjivao je zajedno sa Sepom Blaterom koji je lopov i korumpirani kučkin sin. Oprostite na izrazu, ali eto s kime imamo posla. Valke je rekao je da će SP u Brazilu ovog leta biti jedno od najgorih u istoriji, a potrošili smo toliko novaca na organizaciju i biće još i gore. Moramo da navijamo da Brazil osvoji takmičenje na terenu jer smo već izgubili van njega", rekao je Romario.

Ovo nije prvi put da brazilski kongresmen upućuje uvrede na račun čelnika FIFA. Romario javno kritikuje FIFA i lokalne brazilske fudbalske zvaničnike otkako je preuzeo politicku funkciju 2010.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track